Cevap: "GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Buluşması
Üstad pazartesi günü işe başlıyorum, açıkçası ilk haftadan izin almam çok hoş karşılanmayabilir. Ancak işyerim buluşma noktası olan İrtem'e 10 dk mesafede olacak. 1-2 saat izin alıp katılmak istiyorum. Durum net olmadığı için birşey yazamadım.
ERKAN kardeşim konu hakkında uyarını aldım . safları sıklaştırmayı düşünüyoruz . biliyorsunki çalışma hayatı var . %90 orada olmaya çalışacağım . bir sonraki hafta olsa idi hiç bir sıkıntı olmayacaktı .
fakat yapacak bir şey yok . genel olarak arkadaşların uygun zamanı böyle imiş bizde uymaya uğraşacağız .
çünkü benim bakım uçağını çıkşı o güne sarkma ihtimali çok yüksek . bir gün önce gece ( cuma 23/00 ) bakımı çıkarabilirsek hiç sorun kalmaz . rahat rahat geleceğiz .amma velakin uçağı bakımdan çıkaramazsak bütün oyuncak bozuluyor .
ben şu anda geleceklerin listesine yazılmak istiyorum. ama önümzdeki 1 hafta hakkında kesin yorum yapmak benim için çok zor . tüm şartları zorlayarak katılmayı çok istiyorum . inşallah aranızda olmak dilekleri ile hoşça kalın .
yılmaz kardeşim benide listeye yaz görüşmek üzere.