"GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Trakya Buluşması

Cevap: "GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Buluşması

[MENTION=386]MUSTAFA361[/MENTION] [MENTION=73953]ÖZGÜL TARIM[/MENTION] [MENTION=51323]DuSTeRo[/MENTION] [MENTION=57302]Vatansever87[/MENTION] [MENTION=51874]cem.ispir[/MENTION] [MENTION=14343]aygün[/MENTION] [MENTION=22226]İskenderSacan[/MENTION] [MENTION=550]ibrahim Özkan[/MENTION] [MENTION=49570]EROL AKGÜN[/MENTION] [MENTION=59669]RahmanAnlar[/MENTION] [MENTION=52621]keskın 39[/MENTION] [MENTION=56425]ersenacar2234[/MENTION] [MENTION=43065]koca kerem[/MENTION] [MENTION=43940]KAZIM SAPMAZ[/MENTION] [MENTION=55452]islam doğan[/MENTION] [MENTION=53897]YYCİNAR[/MENTION] [MENTION=648]ynkgl[/MENTION] [MENTION=50929]Berkay BASKIN[/MENTION] [MENTION=50156]sertackrbck[/MENTION] [MENTION=3541]mtekce[/MENTION] [MENTION=6279]aykut güler[/MENTION] [MENTION=57889]sckn[/MENTION] [MENTION=874]EMINELCIN[/MENTION] [MENTION=73631]TrakyaLii22[/MENTION] [MENTION=66938]huseyin-celik[/MENTION] [MENTION=54697]sezgin39[/MENTION] [MENTION=52795]wallace22[/MENTION] [MENTION=24863]onurs[/MENTION] [MENTION=6863]emrekaptan59[/MENTION] [MENTION=5040]alipasaliumut[/MENTION] [MENTION=7767]saban22[/MENTION] [MENTION=53829]sefaizgi[/MENTION] [MENTION=31]ÖZzGÜR[/MENTION] [MENTION=18947]bartu[/MENTION] [MENTION=47823]samet 39[/MENTION] [MENTION=61283]ahmetburakk[/MENTION] evet arkadaşlar konuya bekleniyorsunuz. Safları sıklaştıralım....:D

Son düzenleme:

Üstad pazartesi günü işe başlıyorum, açıkçası ilk haftadan izin almam çok hoş karşılanmayabilir. Ancak işyerim buluşma noktası olan İrtem'e 10 dk mesafede olacak. 1-2 saat izin alıp katılmak istiyorum. Durum net olmadığı için birşey yazamadım.

Üstad pazartesi günü işe başlıyorum, açıkçası ilk haftadan izin almam çok hoş karşılanmayabilir. Ancak işyerim buluşma noktası olan İrtem'e 10 dk mesafede olacak. 1-2 saat izin alıp katılmak istiyorum. Durum net olmadığı için birşey yazamadım.

ERKAN kardeşim konu hakkında uyarını aldım . safları sıklaştırmayı düşünüyoruz . biliyorsunki çalışma hayatı var . %90 orada olmaya çalışacağım . bir sonraki hafta olsa idi hiç bir sıkıntı olmayacaktı .
fakat yapacak bir şey yok . genel olarak arkadaşların uygun zamanı böyle imiş bizde uymaya uğraşacağız .
çünkü benim bakım uçağını çıkşı o güne sarkma ihtimali çok yüksek . bir gün önce gece ( cuma 23/00 ) bakımı çıkarabilirsek hiç sorun kalmaz . rahat rahat geleceğiz .amma velakin uçağı bakımdan çıkaramazsak bütün oyuncak bozuluyor .
ben şu anda geleceklerin listesine yazılmak istiyorum. ama önümzdeki 1 hafta hakkında kesin yorum yapmak benim için çok zor . tüm şartları zorlayarak katılmayı çok istiyorum . inşallah aranızda olmak dilekleri ile hoşça kalın .
yılmaz kardeşim benide listeye yaz görüşmek üzere.

Buluşmanın taslağında düşünülen nedir orginasyonu yapan arkadaşlar.irtem de buluşacak sanırım.ardından yapılası duşunulen düşünceler nelerdir.veya toplamda değerlendirirsek uyelerimiz buluşma günü neleri yapmak istiyor.

Açıkçası gelip sizlerle gorusmeyi çok isterdim ancak hafta ici calistigim icin onunuzdeki haftasonu halletmem gereken işler var. Kismetse c.tesi günü bir mobilya işi var. Programi daha önce yapıldığı için degistirme olasılığı yok gibi..

Özgül Tarım(Halil Özgül) ve ben Berkay Baskın orda olacağız. Kafada düşünülen planlar nelerdir acaba ? O gün için yapılacak şeyler ? Veya önceki buluşmalarda neler yapılıyordu ? Ben ilk defa katılacağım.

Buluşma bana da renkli olacak gibi geliyor :) bende dahil çoğu arkadasta ilk kez katılacak gibi.guzel bi tanışma topluluğuda olacak ayrıca :)