"GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Trakya Buluşması

Öncelikle organizasyonu düzenleyen, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sitenin eski üyelerinden olmama rağmen daha önce hiç bir organizasyona katılamadım. Ya şehirdışındaydım, ya iş vardı vesaire sürekli bi sebep çıktı. Gerçekleşen bütün organizasyonlarıda forumdan imrenek takip ettim. Bu sefer tamam kesin katılıyorum derken(nazar mı ettim ne olduysa artık yine bi sebep çıktı), Cumartesi günü Yıldız Teknik Üni. Esenler kampüsünde saat:10.30 başlayan bi sınavım var. (Hadi tarihler çakıştı, sınav yerinin İstanbul olması nedir arkadaş ya) Sonuç olarak bu buluşmayıda pas gececeğim gibi gözüküyor.Şimdiden katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum...

Buluşmalarda neler yapılıyor bir bilgisi olan varmı acaba ? katılanlardan. Şimdiden çok merak etmeye başladım. [MENTION=31]ÖZzGÜR[/MENTION] bende senin gibi yaklaşık 2007-2008 den beri forumun üyesiyim. Fakat daha hiçbir buluşmaya katılamadım. Forumdakiler ile Şahsiyen tanışmak istedim hep. Kısmet Bu buluşmayaymış.

Buluşmalarda neler yapılıyor bir bilgisi olan varmı acaba ? katılanlardan. Şimdiden çok merak etmeye başladım. [MENTION=31]ÖZzGÜR[/MENTION] bende senin gibi yaklaşık 2007-2008 den beri forumun üyesiyim. Fakat daha hiçbir buluşmaya katılamadım. Forumdakiler ile Şahsiyen tanışmak istedim hep. Kısmet Bu buluşmayaymış.

Genelde muhabbet ile geçiriyoruz. Zaten anlatacak şey çok olduğu için gün yetmiyor. Beraber yemek yiyoruz. Sonrada müsait bir yer bulup çay kahve muhabbet ediyorduk bu zamana kadar. Bu sene fabrika gezisi olacak. Farklı olarak bakalım. Daha önce Berk arkadaşımızın köyüne falan gitmiştik. Bu sene fabrika gezisi olacak onun yerine.....

Öncelikle organizasyonu düzenleyen, emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sitenin eski üyelerinden olmama rağmen daha önce hiç bir organizasyona katılamadım. Ya şehirdışındaydım, ya iş vardı vesaire sürekli bi sebep çıktı. Gerçekleşen bütün organizasyonlarıda forumdan imrenek takip ettim. Bu sefer tamam kesin katılıyorum derken(nazar mı ettim ne olduysa artık yine bi sebep çıktı), Cumartesi günü Yıldız Teknik Üni. Esenler kampüsünde saat:10.30 başlayan bi sınavım var. (Hadi tarihler çakıştı, sınav yerinin İstanbul olması nedir arkadaş ya) Sonuç olarak bu buluşmayıda pas gececeğim gibi gözüküyor.Şimdiden katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum...

Gelmeni isterdim Özgür. Artık başka sefere inşallah...

Gelmeni isterdim Özgür. Artık başka sefere inşallah...
Bende çok gelmek istiyorum, kafamda bi plan yaptım ama bakalım uyar mı uymaz mı, 12 gibi esenlerden çıksam diyorum, 3 gibi hayrabolu da olurum ama o saatede buluşma dağılmaya başlarmı, başlamaz mı. Daha da onemlisi ben 12'de dönüş yoluna çıkabilirmiyim... Kafamın içi deli fırtınalar :) En son kısmet bakalım diyorum. 6 Şubat bi gelsinde...

Beni de yaz kadroya :D Yılmaz.Bana 3m balta ayak mibzer ile 4lü havalı mibzer ayarla gelmişken boş dönmeyelim Hayrabolu'dan :D
Daha önceden buluşmaya gelemeyip ilk kez katılacak arkadaşlara sadece siz bir gelin hele sonra sık sık buluşma olsun isteyeceksiniz.Kemikleşen kadro ile öyle bir dostluğumuz oldu ki bunu ileri götürüp devamlı görüştüğüm dostluklar edindim.Yeri geldi çiftliklerine gittim yeri geldi çiftliğime-düğünüme çağırdım.Bu kadar ilerleyeceğini bende tahmin etmiyordum açıkçası.Yeni dostlar edinmek gerçekten güzel hele aynı işi yapıyorsan.Biz kalkıp Hayraboluya geleceğiz Hayrabolulu arkadaşlar katılmazsa ayıp.Bu sene ekibin artacağını düşünüyorum inşallah yanılmıyorumdur.6 Şubatta görüşmek üzere :)
Sağlıcakla kalın.

okulların açılmasına denk geliyor, benim durumları biliyosun, niyet olsa da hiç bir organizasyona kesin gözüyle bakamıyorum. Hep sondaki belli oluyor.

Abi benim de 98 inde açılıyor ama çok şükür 6 sına denk geldi buluşma. Nihayet şahsi bir buluşma tanışma ile karşılaşacağım. Nekadar dururuz bilmiyorum halilin tüsüsanayide işi var benim de babamın buyrukları ile uğraşmam var. Ama en kötünün kötüsü ordaki arkadaşlar abilerimle merabalaşmak istiyorum. İnşallah babam bir iş çıkarmaz günümüzü hep birlikte muhabbet sohbet ile geçiririz. Ve kısmet olursa herkeze de uyarsa. Sizi köyümüze davet etmek istiyorum. Bir gider gezeriz geliriz. Köyde yemek vermek isterdim fakat ne kalan var nede soran. Fakat mangal tarzı etkinlikler gerçekleştirebiliriz

Buluşmada Görmek istediğimiz :D

Resimler ve ekler

• 12650861_1132272833458458_2410645664915376582_n.jpg
    12650861_1132272833458458_2410645664915376582_n.jpg
    27.1 KB · Görüntüleme: 509
"GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Trakya Buluşması

Gerçekten güzel bir buluşma olacak gibi duruyor. Şu an için kontenjan 35'i buldur. Az daha zorlarsak geleneksel Türkiye buluşmasını bozarız arkadaşlar [emoji48]

Şimdi notlar:

- ayrabol tatlısı yencek. Bu kesin. Yani organizasyona sokamasak bile bi ara ben kaçıp yicem. O derece.

- Nail Abi, İzzet Abi, Özgür ve gelmemek için mazeret belirten diğer arkadaşlar. Çok ayıp ediyonuz. Size laflar hazırladım. Gelmeyeni Bereket tv ekranlarından 70 milyona şikayet edicem. Meşhur olacaksınız.

- Bu arada buluşmanın sponsoru İrtem.

- içerikle ilgili net detaylar yarın akşam üstü belli olacak.

- ekipman, sarf malzemesi ve yedek parça alma niyetinde olan arkadaşlar hazırlıklı gelsin. Buluşma İrtem fabrika ziyareti ile sınırlı kalmayacak. Ordan saniye geçicez. Daha önce gelmeyenler için söyleyim, Hayrabolu sanayisi, normal sanayi bazında görebileceğiniz en büyük tarım ekipmanı üretimi yapılan klasik sanayi. Aklınıza gelebilecek her ekipmanı görüp inceleyebilme imkanınız olacak. Yani ortalama bi fuardaki kadar ekipman görme şansınız olacak. Sadece traktör yok.

Günler hafif hafif uzamaya başladı. Yola çıkmayan diğer arkadaşlarla hava kararana kadar, hatta daha da geçe kadar beraber zaman geçirebiliriz.

Plan super. Bu arada edirne merkezden, bagli koylerden ve havsadan gelmek isteyen varsa arabamda 4 kisilik yer var. Gelmek isteyen benimle irtibata gecebilir.

%90 katılıcam bu sefer hayırlısı ile :) İstanbul dan geleceğim, aracımda 2 kişilik yer olacak istanbul veya yol üstünde çatalca,silivri,vs civarlarından katılacak arkadaşları alabilirim birlikte sohbet ederek gideriz Haberiniz olsun dostlar.