"GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Trakya Buluşması

Birkaç gündür fena hastayım gribe yakalandım siteye giremiyordum buluşma gününe kadar da düzelicem inşallah. İnşallah gelicem gelirsemde kalabalık gelicem Hayrabolu köylerini toplayıp gelirim muhtemelen :) Detaylar ve organizasyon durumu paylaşılırsa iyi olur pazartesi denmiş ama daha ses yok sanırım.

Konuya bakılırsa son durum bu :)

Resimler ve ekler

• 17093264.jpeg
    17093264.jpeg
    95.7 KB · Görüntüleme: 81
Cevap: "GÜNCEL" 4. Geleneksel Trakkulüp Trakya Buluşması

Arkadaşlar şuan için buluşmaya katılacakların listesini oluşturdum. Herkes kontrol etsin. Yanında başkalarını getirecek olanlar. Arkadaşlarının isimlerini versinler onlarıda ekleyelim. Belki listesinde olan arkadaşlardan Kesin listesine geçecek olanlar varsa söylesinler onlarıda düzenlerim.

Buluşmaya Katılacakların Kesin Listesi:

1-sebasioz
2-Berk Özyurt
3-İbrahim Özyurt
4- Ufuk Kaba
5- Selçuk Kaba
6- Ali Kaba
7-Aytaç KUM
8- doganbey1
9-aniltraki
10-meskisehiri
11- şuayip bahçevan
12- haliç ağası
13- umutmalkoc
14- alper4u
15- alipasalierkan
16- EROL AKGÜN
17- iskender
18- hacimmet
19- Ethem ertürk
20- VatanSever87
21- aygün
22- Ertuğ Aslan
23- İskenderSacan
24- İslam Doğan
25- Kerem Kocağa
26- Kazım Sapmaz
27- Gürkan Özgüç
28- Berkay BASKIN
29- ÖZGÜL TARIM
30- Cem İspir
31- Bartu(Mustafa Özgen)
32- Yılmaz Çelik(Mustafa Özgen' in arkadaşı)
33- Sertaç Karabacak
34- İbrahim Özkan
35- Çağrı Apaydın
36- Serdar Eroğlu (seroglu)
37- Berkay BASKIN' ın babası
38- DusTeRo
39- Mürsel Yazıcı
40- nailyetek
41-onurs
42- Cemali KUM(Aytaç KUM' un babası)
43- Vedat AKSOY (Aytaç KUM ile beraber)
44- Ahmet Bektaş (umutmalkoc ile beraber)
45- Okan Çalışkan (umutmalkoc ile beraber)
46- Taner Taşkıner (umutmalkoc ile beraber)
47- Gürkan Bozkurt (umutmalkoc ile beraber)

Buluşmaya Katılacak Belki Listesi:
1- ÖzZgür
2- RahmanAnlar
3- metekce
4- ynkgl

Son düzenleme:
Arkadaşlar kesin program, ilk mesajda belirlenenmiş olan program. Ben yeniden tekrar edeyim.

Buluşma, 6 ŞUBAT 2016, CUMARTESİ GÜNÜ.

Buluşma Yeri: İrtem Tarım Makinaları Fabrikası.

Adres: Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi, Uzunköprü Yolu 4. Km. Hayrabolu, TEKİRDAĞ.

Dikkat: Arkadaşlar İrtem'in 3 adet fabrika binası bulunmaktadır. Buluşmanın yapılacağı yer, şehir dışında, "Organize Sanayi Bölgesinde"ki fabrikası. Bu konuya dikkat etmenizi öneririm, keza fabrikayı sorduğunuzda sizi farklı farklı adreslere gönderebilirler.

Bazı arkadaşların yanlışlıkla diğer fabrikalara gideceğinden eminim ama ben yine de hatırlatayım :)

SPONSOR: İrtem Tarım Makinaları

İştirak edecek basın kuruluşu: Bereket Televizyonu.

PROGRAM:

10:00 fabrikada toplanma, tanışma, açılış konuşması,
10:30 Fabrika gezisi, üretim bölümlerinin tanıtımı, montaj aşamalarının sergilenmesi
11:30 İrtem Tarım Makinaları tarafından üretimi yapılan tüm ürünlerin incelenmesi, teknik personel ile bilgi alışverişi ve sohbet.
12:30-13:00: Fabrikaya 10 km mesafede bulunan Çerkezmüsellim beldesinde, üyelerimize özel hazırlatılmış yemek.
14:00 Hayrabolu Merkeze dönüş.
14:30 Tarım ekipmanı üretimi ile adını duyurmuş Hayrabolu Sanayisinde Gezi.
15:30-16:00 Üyelerin rahatça sohbet edebileceği, kaynaşabileceği, müsait bir mekanda çayların yudumlaması.
17:00-17-30 buluşma sonu.

Bu saatten sonda isteyen üyeler sohbete devam edebilirler.

Geceden uykunuzu alın, hareketli bir buluşma olacak :)

babaeskiden arkadaşlarla geliyorum.Ahmet Bektaş.Okan Çalışkan.Taner Taşkıner,Gürkan Bozkurt

Trakya dümdüz. Yapmayın etmeyin ağalar. Biz ki Ankara'nın Dikmeninden çıkmış, Aksaray'ın soğuk havasında buluşma yapmış, geri dönerken 10 metre görüş mesafesi ile gitmiş yiğitleriz. Bize yakışık almaz gayır-ı :D [MENTION=8099]nailyetek[/MENTION] [MENTION=2]meskisehiri[/MENTION]

Başkan; havadurumu :) vazgeçsek mi acaba? trakyada dikmen varmı bide onu sormak lazım.

Nail abi, buluşmanın olduğu yer bereketleniyor. Yazdığın mesaj geldi aklıma. "Bir de Ağustos'ta denesek buluşmayı, bakalım kar yağacak mı?" :)

Trakya dümdüz. Yapmayın etmeyin ağalar. Biz ki Ankara'nın Dikmeninden çıkmış, Aksaray'ın soğuk havasında buluşma yapmış, geri dönerken 10 metre görüş mesafesi ile gitmiş yiğitleriz. Bize yakışık almaz gayır-ı :D [MENTION=8099]nailyetek[/MENTION] [MENTION=2]meskisehiri[/MENTION]

Sıkıntı yok dostum, ekip de benle aynı fikirdeyse kar da yağsa, sis de çıksa gelicez inşallah. Niyetine girdik bir defa. :)

Facebook'taki şekilli şukullu yazılarla lapa lapa kar var efendim, tekrar beyaza bürünücez efendim diyen sayfalara artık inanmamayı öğrendim.

Kardan korkmamanız gerektiğine dair çeşitli bilimsel kanıtlar :

Bu birinci site,tahminleri her gün biraz değişse de günler yaklaştıkça doğruluk artar bu sitede

http://tr.freemeteo.com/havadurumu/...d/?gid=745697&language=turkish&country=turkey

Bu ikinci site, Atina Üniversitesi'nin, bulut hareketlerini anbean gösterdiği için kesin sonuçlar verir.

http://forecast.uoa.gr/ICLAMS/index.php

Hadi diyelim ben gavur sitelerine güvenmem dediniz.Bu da bizim çok sevgili Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz. DMİ bile yağmur veya kar yok diyor cumartesi.

http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=2#sfB