ufuk hayırlı olsun.Bugun aldık 135 romokla beraber 21 bın TL Ekli dosyayı görüntüle 41592
bereketi bol getirsin inşallah.
ufuk hayırlı olsun.Bugun aldık 135 romokla beraber 21 bın TL Ekli dosyayı görüntüle 41592
Gecmis olsun bu ara iyi para harcıyonKamyonun lastikler balon yapmış 4 lastik 4100 liraEkli dosyayı görüntüle 41597
Bu lastik olayı hiç ıyı olmadı kamyon akis kesti tarlada zorlayınca kırıyor her yeri lastik de balon yapınca hiç gidilmez çünkü yüklu çalışıyoruzGecmis olsun bu ara iyi para harcıyon
Hayırlı uğurlu olsunBugun aldık 135 romokla beraber 21 bın TL Ekli dosyayı görüntüle 41592
Hayırlı olsun ufuk abi nostaljik takılmayı seviyorsun sende eskilere devamBugun aldık 135 romokla beraber 21 bın TL Ekli dosyayı görüntüle 41592
Yenileri gerektirecek bir iş yok bunlar yetiyor sağol mahmut gübreyi felan taşır işte Ekim deHayırlı olsun ufuk abi nostaljik takılmayı seviyorsun sende eskilere devam
Ben hiç beceremezdim oynamayı , ilçede mahalle çocukları üterlerdi benim fildişleri [emoji4].Okuldan gelince hemen bahçede oynardık![]()
Gülle taso futbolcu kartları bunlar modaydi biz çocukken [emoji4]Okuldan gelince hemen bahçede oynardık![]()
Hâlâ 500 adet civarı duruyor.Okuldan gelince hemen bahçede oynardık![]()
Demek sende ütenler tarfındaymışsın [emoji4]Hâlâ 500 adet civarı duruyor.
Oynamak isteyen varsa beklerim![]()
hayırlı olsun kardeşim güle güle kulanBugun aldık 135 romokla beraber 21 bın TL Ekli dosyayı görüntüle 41592
Aydın pulluk var bizde komple uç demiri değiştiriyoruz. Bu yeni nesiller güzel ufak bir parçayı değiştiriyorsunuz tamam.Pulluk bıçakları takıyorum
Aydın pulluk var bizde komple uç demiri değiştiriyoruz. Bu yeni nesiller güzel ufak bir parçayı değiştiriyorsunuz tamam.
Kaç para teki.
Biz bu yıl değiştirdik 3 lü aydın 9 numara 400 lira tuttu. ustanın kendi yapımı uç demirleri.
[/QUOTE
Bu 50 ünlü yazan 60 lira pulluğu 017 yılında aldım bu ilk değişim ötekide aşınmış