Bu yaşıma kadar ilk defa yonca ektim yetiştirdim çiftcilikte en sevdiğim yonca yetiştirmek [emoji846]
9/10/11/10/8 5 bicim yaptım şuan 15 günlük oldu 6. YetişiyorOrtalama kaç balye alıyorsun yonca da ilk ektiği yıl nekadar aldın Cemal usta
Cemal abi balyayı kaldırdıktan sonra tarla boşalınca yağmurlama değişirmesi çok zevkli olur. Boyu 80cm'i geçip 1 metreye ulaşıp yatınca bidaha ekmek istemezsin [emoji3]Bu yaşıma kadar ilk defa yonca ektim yetiştirdim çiftcilikte en sevdiğim yonca yetiştirmek [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 41630Ekli dosyayı görüntüle 41631Ekli dosyayı görüntüle 41632Ekli dosyayı görüntüle 41633Ekli dosyayı görüntüle 41634
Sağolasın bende oyüzden biraz erken biçim yapıyorum hava durumuna göre işi riske atmamak içinCemal abi balyayı kaldırdıktan sonra tarla boşalınca yağmurlama değişirmesi çok zevkli olur. Boyu 80cm'i geçip 1 metreye ulaşıp yatınca bidaha ekmek istemezsin [emoji3]
Biçimide çok zevkli. Papatya tırmıkla toplamak illet. İmkan olup 3metrelik sıkmalı/ tekli helikopter tırmık alsak ilk işim o papatyayı köşeye kakalayıp balyozlamak [emoji35].
Hic gubre kullanmadim seneye gubre uygulamasi yapcamCemal usta yoncata biraz üst gübreleme yapsan sayıyı arttırabilir misin? Bu rakamlarda getirisi çok da tatmin edici değil gibi bence en az 15 balye ortalama olmalı diye düşünüyorum
Allah bereketini verir inşallahSağolasın bende oyüzden biraz erken biçim yapıyorum hava durumuna göre işi riske atmamak için Hic gubre kullanmadim seneye gubre uygulamasi yapcam
Maşallah elinize sağlık, kolay gelsin.Gündüz fabrika gece anız sürümü.
Durmak yok Case maxxum ve 75C ile yola devam.
Bereketli olsun![]()
Yavrular çıkmaya başlamış. 1 ekim de ekmiştim tosunbey.
Kolay gelsin pulluk 4/12 mi ufak kalmış gibi birazToprak biraz ağır ama başlayalım dedik. Sürüm işi bitince ekim hazırlıkları başlar l.
Bu kadar kesek ve taş içinde iyi çıkmış yinede![]()
Yavrular çıkmaya başlamış. 1 ekim de ekmiştim tosunbey.
Bereketli olsun
Tarlada hiç işcilik yapmamışsınız
Bu kadar kesek ve taş içinde iyi çıkmış yinede