Bereketli olsun, intervix cl li çeltiğe kızıl için atıyoruz, sen ne için aldın toprağamı atılıyo
Ayçiçeği için Aldım. İntervixli çeşit 130.
Bereketli olsun, intervix cl li çeltiğe kızıl için atıyoruz, sen ne için aldın toprağamı atılıyo
Bu sene bana 30 litre lazım intervix , kaç tlye aldın.Ayçiçeği için Aldım. İntervixli çeşit 130.
O boş tarla yonca mı olacakGeçen hafta kayısı lara Tohum ilacı atmıştık
Bu hafta üst dallar çiçek açmış alt dallar açmak üzere
Ekli dosyayı görüntüle 45947
Ekli dosyayı görüntüle 45943
Geçen hafta içi tarlayı sürmüştü 1 kat kaz ayağı çektim yğmurdn dolayı Ekim yapamadım
Ekli dosyayı görüntüle 45948
Aynen hemşerim fotoğraftakiO boş tarla yonca mı olacak
Dediğimi yap kültü çek mibzerle boş dolan ,kürüm görevi yapmış olur toprak incelir ve bir nebze daha sıkı olur. Ondan sonra istediğin yöntemle ekAynen hemşerim fotoğraftaki
Kültüvatormu kaz ayağımı çekeyimDediğimi yap kültü çek mibzerle boş dolan ,kürüm görevi yapmış olur toprak incelir ve bir nebze daha sıkı olur. Ondan sonra istediğin yöntemle ek
Tapanlı kültivatör tapan yok ise bir söğüt kes iple bagla 10 dekarda idare ederKültüvatormu kaz ayağımı çekeyim
Şimdi tapan ı merdane den söktüm kültivatör e bağlıyacamTapanlı kültivatör tapan yok ise bir söğüt kes iple bagla 10 dekarda idare eder
Hatta olmadı okrobat tırmık ile de yüzünde dolan,nede olsa bizim ülkede hiçbir şey sadece amacında kullanıl maz [emoji4]
Ustalik belgesini hakettin Yusuf[emoji4]selamlar herkese,
inanın,motoru topladım,
artık çalışıyorEkli dosyayı görüntüle 45956Ekli dosyayı görüntüle 45957
O iş tamam hemşerimTapanlı kültivatör tapan yok ise bir söğüt kes iple bagla 10 dekarda idare eder
Hatta olmadı okrobat tırmık ile de yüzünde dolan,nede olsa bizim ülkede hiçbir şey sadece amacında kullanıl maz [emoji4]
Toprak çamur daha dıkaz ekim olur perşembeye kadar yağış gözüküyor belki bizim köye kar bile yağar [emoji4] ama siz göremezsiniz.O iş tamam hemşerim
Geriye ekip merdane cekmek kaldı bahçe daha çamuru diye ekemedim bu haftaki yağışlardan sonra artık nasip kısmet Ekli dosyayı görüntüle 45962
Yav hemşehri valla biktim aynı sıkıntı dan,ilaç zehir ambalaj derken biri getirmiş bir römork her türlü pisliği tarlanın başına dökmüş. Taşımaya çıksam gücüm yetmez, o kadar yani...Bizim milletimiz sulama kanallarına yol kenarlarına çöplerini atmasalar ne olur yani tarlada Bi tur attım büssürü Pet şişe topladım. Ayıptır yazık oluyor tarlaları mız kirleniyor ve tarladan çıkan ürün de kirlenmiş oluyor.
Tüketici olarak yine kendimize zarar veriyoruz. Lütfen etrafımızdaki insanları uyaralım bilinçlendirelimEkli dosyayı görüntüle 45951