Günün Fotoğrafı

Bende gemicikırından hatırlarsın belki biz arpaları ektik dün kimisi erken daha diyor yulafları da slaj dan sonra ekicez yağmurdan sonra kaldıramadık daha
Biliyorum enes
Risk var cok büyüyüp çürüme yada erken başak çıkarma ihtimali
Tabi yıla bağlı
Cok büyürse koyun salariz bizimkiler yakin
Sizde koyun salarsiniz gerekirse
Dedigim gibi yila bağlı
Erken basak cikaran arpa bugdayi kus yiyor baharda bizde birde bu tehlike var

Biliyorum enes
Risk var cok büyüyüp çürüme yada erken başak çıkarma ihtimali
Tabi yıla bağlı
Cok büyürse koyun salariz bizimkiler yakin
Sizde koyun salarsiniz gerekirse
Dedigim gibi yila bağlı
Erken basak cikaran arpa bugdayi kus yiyor baharda bizde birde bu tehlike var
Aynen abi bu sene böyle oldu baba içdaş ta çalışıyor senelik izin bu zamana denk geldi yerlerde on numara hayırlısı neyse o artık bide çok yağmur yağıyıp çürümede yapabilir

d0f1b535c11fb03bb38a31f3ba55df5b.jpg

Bugün de Fiata özel bir yazı yazdım
Biz Massey gibi içimiz boş olduğu için gürültü çıkarmadık,her çıkan ses dolu doluydu. Çok mutlu olup ayaklarımız yerden kesildiğinde yere basmak için Erkunt gibi fazlaca ağırlığa ihtiyacımız olmadı hiç. Kubota gibi dar alanlardan dönemesekte geniş alanlara yayıldık meydanlar bizim oldu hep. Case gibi ek subaplarımız olmadı belki ama yokuş yukarı tokatladık rakiplerimizi. John Deere gibi mazotu çekmedik az yaktık çok iş yaptık. Ford gibi çekişimiz olmasada bir patinaj pedalı yapıp bir çıkış yolu bulduk. Steyr gibi hararetten bayılarak gitmek nedir bilmeyiz. Deutz gibi hava soğutmalı değildik ama radyatörlerimiz güçlüydü zaten.

d0f1b535c11fb03bb38a31f3ba55df5b.jpg

Bugün de Fiata özel bir yazı yazdım
Biz Massey gibi içimiz boş olduğu için gürültü çıkarmadık,her çıkan ses dolu doluydu. Çok mutlu olup ayaklarımız yerden kesildiğinde yere basmak için Erkunt gibi fazlaca ağırlığa ihtiyacımız olmadı hiç. Kubota gibi dar alanlardan dönemesekte geniş alanlara yayıldık meydanlar bizim oldu hep. Case gibi ek subaplarımız olmadı belki ama yokuş yukarı tokatladık rakiplerimizi. John Deere gibi mazotu çekmedik az yaktık çok iş yaptık. Ford gibi çekişimiz olmasada bir patinaj pedalı yapıp bir çıkış yolu bulduk. Steyr gibi hararetten bayılarak gitmek nedir bilmeyiz. Deutz gibi hava soğutmalı değildik ama radyatörlerimiz güçlüydü zaten.
Steyr bu kadar ezmesydin iyiydi[emoji6]