Günün Fotoğrafı

d86d8bee58ee51200b589f50c1c239cd.jpg
d86d8bee58ee51200b589f50c1c239cd.jpg
mazot bitti parçada kırıldı.
ilahi merciler ikinci ihtarı yaptı galiba 😆

Hayir zaten cok kavis acmadan yapıyorlar ve siz ekerken toprak daha baya tavli bizim burda boyle ekmezler kurumasi beklenir
tavıyla çıksın diye öyle ekiyoz.
bu fotodaki en kuru olan tarla burayı yoncadan bozdum kuru sayılır.
Birtane soğandan çıkma yazdan sürüp Aysan çektim tavı çok iyi kendi tavıyla çıkar büyük ihtimalle.
üçüncü parça yine yazdan sürüp Aysan çektim toprak yaş çıkıyo ön tekerlere vanbeylere sarıyo yerine göre pek içime sinmedi ama başlamışken ektim artık.

tavıyla çıksın diye öyle ekiyoz.
bu fotodaki en kuru olan tarla burayı yoncadan bozdum kuru sayılır.
Birtane soğandan çıkma yazdan sürüp Aysan çektim tavı çok iyi kendi tavıyla çıkar büyük ihtimalle.
üçüncü parça yine yazdan sürüp Aysan çektim toprak yaş çıkıyo ön tekerlere vanbeylere sarıyo yerine göre pek içime sinmedi ama başlamışken ektim artık.
Hayırlısı abi ekerken toz çıkar bizim burda mibzerle ekiyorlar genelde böyle firfırla eken cok az.kişi var

tarlalar küçük 8-4-4 mibzerle ekilecek diye bekle dur hiç gerek yok.tarlanın biride taşlı hatta taş ocağı gibi üste birde mibzer öderiz.
sizin tarlalarınız çok büyük bizim köyün tüm arazisi kadar tarlası olanlar var forumda [emoji2]
😀 yok be abi ufak tarlalarda var 50 20 30 100 dönüm gibi tüm tarlalari olanlarda var mibzeri olanlar piyasaya ekiyor ondan millet üstüne sadece tapan cekiyor bitiriyor 😀😀 taşlı yer hep sıkıntı oluyor tohum tam cikmaz buyuk taşlar varsa bicerken enginden bicilmez tarla🙂