Günün Fotoğrafı

bae95ecd8682f7b8e24c46bc12d6d491.jpg

Hem asili geliyor biz ocak ayinda karpuz fide siparisi veriyoz 1 nisanda geliyo bazen tarlaya dikiyoz uzerine kar bile yagyo biz yetistiremeyiz gec dikimler olsa belki olur
Aşılı geliyor derken nasıl cemal abi. Bir kere bizde yapmıştık 7 dönüm yere yetecek kadar, ufak.bir sera bile içine cok karpuz alıyor eger yapacak olursan pet bardaklara dikebilirsin 🙂 senin kaç dönüm oluyor dikecek

Kolay gelsin cemal bende ekiyom karpuz ama benim 3 5 bin kök anca kendim yaparım herşeyini crisby cinsi nisan 10 seraya mayıs 5 tarlaya temmuz 5 de satmaya allaha şükür 1 cilik hep bende iyi tohum erken mal bir kere kendin ek az bi şey dene çok daha güzel para kazandırıyo

Kolay gelsin cemal bende ekiyom karpuz ama benim 3 5 bin kök anca kendim yaparım herşeyini crisby cinsi nisan 10 seraya mayıs 5 tarlaya temmuz 5 de satmaya allaha şükür 1 cilik hep bende iyi tohum erken mal bir kere kendin ek az bi şey dene çok daha güzel para kazandırıyo
Senin tohumları unutuyom sürekli kusura bakma😊 yarın göz önünde biyere koyayım bari ilçeye giderken gönderirim