Td yine bildiğimiz gibi, bir hafta arayla iki kere aynı yer sökülür mü ? Canım burnuma geldi artık garantinin bitmesine 2 ay kala para harcatmaya başladı garanti bitince nolur hiç düşünemiyorum
Geçmiş olsun sorun nedirTd yine bildiğimiz gibi, bir hafta arayla iki kere aynı yer sökülür mü ? Canım burnuma geldi artık garantinin bitmesine 2 ay kala para harcatmaya başladı garanti bitince nolur hiç düşünemiyorumEkli dosyayı görüntüle 40502
Geçmiş olasun sorun nedir bize de masseylerin hidroliği tak dedirtti 4 bin liralık masraf yaptık bakalım sonu ne olacakTd yine bildiğimiz gibi, bir hafta arayla iki kere aynı yer sökülür mü ? Canım burnuma geldi artık garantinin bitmesine 2 ay kala para harcatmaya başladı garanti bitince nolur hiç düşünemiyorumEkli dosyayı görüntüle 40502
Geçmiş olsun çalışan makine arıza yapabilirTd yine bildiğimiz gibi, bir hafta arayla iki kere aynı yer sökülür mü ? Canım burnuma geldi artık garantinin bitmesine 2 ay kala para harcatmaya başladı garanti bitince nolur hiç düşünemiyorumEkli dosyayı görüntüle 40502
Geçmiş olsunTd yine bildiğimiz gibi, bir hafta arayla iki kere aynı yer sökülür mü ? Canım burnuma geldi artık garantinin bitmesine 2 ay kala para harcatmaya başladı garanti bitince nolur hiç düşünemiyorumEkli dosyayı görüntüle 40502
Tövbe deTd mi Allah dusmanimin başına vermesin
Teşekkür ederimMaşallah yonca iyi bende ekmiştim biçen arkadaş çok alçak biçti her biçimde seyretti bende bozdum yonca olayını bitirdim .ama özellikle gelişme çağındaki hayvanlara çok faydası varmış .yokluğu anlaşılıyor.
Fasulye pazarda 3 lıraya ındı dıkkat et bizim burda
Bizim burada çoğunun ki geçmiş mantar dan kurutmalık döneminin son günleriFasulye pazarda 3 lıraya ındı dıkkat et bizim burda
İlk sene 4.bicim
Sulamadan 19 gün
Biçimden 25 gün sonraEkli dosyayı görüntüle 40516Ekli dosyayı görüntüle 40517Ekli dosyayı görüntüle 40518Ekli dosyayı görüntüle 40519Ekli dosyayı görüntüle 40520
Daha öncekiler çok terletiyordu.fakat bu ispanya malı terletimiyor.itfaiyeciler de kullanıyormuş.meyvalara ilaç atarken muhakkak tak .bu ilaçların acısı 30 sene sonra çıkar.babama teşhis koyamadılar tarım ilacı dediler.veteriner de satılan mavi lateks eldiven de al hiç yırtılmıyor.maskeler büyük hırdavatçılarda var.100 lira3 5 sene kullanırsın .Bu maskeler sıcakta bunaltıyor mu? Cilt'de Terleme yapıyor mu?
Daha öncekiler çok terletiyordu.fakat bu ispanya malı terletimiyor.itfaiyeciler de kullanıyormuş.meyvalara ilaç atarken muhakkak tak .bu ilaçların acısı 30 sene sonra çıkar.babama teşhis koyamadılar tarım ilacı dediler.veteriner de satılan mavi lateks eldiven de al hiç yırtılmıyor.maskeler büyük hırdavatçılarda var.100 lira3 5 sene kullanırsın .
Sagol sefa ilk sene benim ilk kez ektim hayatımda ama çok zevkli bi iş bićmesi toplaması sulaması falan ilk biçim kimse sormadı şuan telefon susmuyo hergün 3 5 kişi soruyor 15 degil 150 olsa yine satılır şuan ne bi rakam vermek yanliş olur ama ortalama 15 balya alinir iyi sulanirsaCemal abi maaşallah bereketli olsun, biraz bilgi ver şu yonca işinden. Yeni başlamış biri olarak tavsiye eder misin? Gider, gelir nasıl?
İnt alma görerek al.Çin malı alma kaliteli olsun .ucuz olanlar terletir.kafanı ense arkasından bide başın üstünden sıkanlardan olsun.sağdan soldan hava kaçmasın.babam sigarayı bırakınca akciğer kanseri çıktı erken kurtardık.ama patoloji sonucunu itu mezunu prof.değerlendiremedi bu ciğer sigaradan bu hale gelmez dedi .tarım ilacı.şuanda koah ı var.evde oksijen makinesi ilaçları var.çok şükür iyi.aman bir şey olmaz demeyin .tarım ilaçları bitkiden haftalarca çıkmıyor.bizim kuşak ilerde bunun acısını çekecek.hem yediğimiz hem attığımuz zehirli.iyi maske al.İnternetten alacağım bi yer varmı abi? Ucuz, indirimli oluyor dükkanlara göre. Terletmiyorsa iyi. Neyi var babanızın, geçmiş olsun.
Sagol sefa ilk sene benim ilk kez ektim hayatımda ama çok zevkli bi iş bićmesi toplaması sulaması falan ilk biçim kimse sormadı şuan telefon susmuyo hergün 3 5 kişi soruyor 15 degil 150 olsa yine satılır şuan ne bi rakam vermek yanliş olur ama ortalama 15 balya alinir iyi sulanirsa
İnt alma görerek al.Çin malı alma kaliteli olsun .ucuz olanlar terletir.kafanı ense arkasından bide başın üstünden sıkanlardan olsun.sağdan soldan hava kaçmasın.babam sigarayı bırakınca akciğer kanseri çıktı erken kurtardık.ama patoloji sonucunu itu mezunu prof.değerlendiremedi bu ciğer sigaradan bu hale gelmez dedi .tarım ilacı.şuanda koah ı var.evde oksijen makinesi ilaçları var.çok şükür iyi.aman bir şey olmaz demeyin .tarım ilaçları bitkiden haftalarca çıkmıyor.bizim kuşak ilerde bunun acısını çekecek.hem yediğimiz hem attığımuz zehirli.iyi maske al.