Günün Fotoğrafı

Zamanında kendini gösterecekti bundan sonra nafile , sen ikna olursan banada anlatırsın Şevket.
Abi tam 1 saat 13 dakika 29 saniye lik proğram boyunca kullandığı tek dini terim dua kelimesi oldu. Kullandığı cumle:"ilk istifam 2009 yılında oldu. Düzelecek sorunları çözecez dediler kaldım. Ama sorunlar artarak devam etmeye başladı. Sorunlar çoğalmaya başlayınca kendimi partide geri çekerek sorunların çözülmesi için dua etmeye başladım." dedi.
Dini bir terim kullanmaması çok mutlu etti beni.
Liyakat,
Hukukun üstünlüğü,
Şeffaflık,
Kamuya alım,
Özgürlük,
Fişlenmemek,
Aile şirketi olmamak,
...
Ve Türkiye in özlemini duyduğu, gerçekten duymak istediklerimizi söyledi.
Tarım, çiftçi konusuna girmedi.
Bi değişim olacak abi ama ne olur nasıl olur bekleyip göreceğiz.

Abi tam 1 saat 13 dakika 29 saniye lik proğram boyunca kullandığı tek dini terim dua kelimesi oldu. Kullandığı cumle:"ilk istifam 2009 yılında oldu. Düzelecek sorunları çözecez dediler kaldım. Ama sorunlar artarak devam etmeye başladı. Sorunlar çoğalmaya başlayınca kendimi partide geri çekerek sorunların çözülmesi için dua etmeye başladım." dedi.
Dini bir terim kullanmaması çok mutlu etti beni.
Liyakat,
Hukukun üstünlüğü,
Şeffaflık,
Kamuya alım,
Özgürlük,
Fişlenmemek,
Aile şirketi olmamak,
...
Ve Türkiye in özlemini duyduğu, gerçekten duymak istediklerimizi söyledi.
Tarım, çiftçi konusuna girmedi.
Bi değişim olacak abi ama ne olur nasıl olur bekleyip göreceğiz.
Şu anda önümüze gelen vekili seçmek zorundayız bunun adı temsili demokrasi, doğrudan demokrasiye geçmediğimiz sürece , her lider kendi kadrosunu dolayısıyla parmak vekillerini çıkarıyor, parti tüzükleride değişmesi gerek , kılıçdaroğlu, bahçeli gibi sürekli partiye seçim kazandıramayan liderlerin değişmesi gerek, değişmesi gereken çok şey var fakat gücü elinde bulunduranlar insanları siyasetten soğutuyor.Babacan belki halis bir insan olabilir fakat , iyi parti yada chp de siyaset yaparsa bence daha uygun olur .

Şu anda önümüze gelen vekili seçmek zorundayız bunun adı temsili demokrasi, doğrudan demokrasiye geçmediğimiz sürece , her lider kendi kadrosunu dolayısıyla parmak vekillerini çıkarıyor, parti tüzükleride değişmesi gerek , kılıçdaroğlu, bahçeli gibi sürekli partiye seçim kazandıramayan liderlerin değişmesi gerek, değişmesi gereken çok şey var fakat gücü elinde bulunduranlar insanları siyasetten soğutuyor.Babacan belki halis bir insan olabilir fakat , iyi parti yada chp de siyaset yaparsa bence daha uygun olur .
CHP MHP İyi parti nin içindeki iyileri kendi safına çekmeli bende aynı sonuca vardım.
Birlik olmalılar. Nasıl becerirler bilmiyorum.

2020 ayçiçeği ekimini bitirebildik tohum pioneer 108 çeşidi, yarın yağmur gösteriyor aradan cikarttik[emoji3]
20200305_125953.jpg
20200305_124248.jpg
20200305_121014.jpg
20200305_115045.jpg
20200305_102947.jpg
20200305_101652.jpg
20200305_101647.jpg
20200304_152845.jpg

Teşekkür ederim sağolun
Allah hayırlı, uğurlu etsin.Mahsulun böl olsun Mahmut. Nasıl yaptınız sırta ekim yapabildiniz mi?
Teşekkür ederim sağol cemil abi, bizim tarla sirta ekimdi güzel oldu ben tapan çekiyordum o anda ama sirt daha iyi toprak yas olmuyor sırtin farkını bugün gördük tekrardan
Bereketi bol olsun Mahmut kardeşim, kolay gelsin.