Eyvallah sağolasınHayırlı ve bereketli olsun inşallah
Eyvallah sağolasınHayırlı ve bereketli olsun inşallah
Evet kalitesiz seraların içine iyi toprak çekilecek daha inşaat aşamasında %80 ab hibesiyle yapılıyor toplam maliyeti 1milyon Euro en az 20 kişi sigortalı çalışacak hayırlısı artıkDostum toprak kalitesiz duruyor, umarım hayvan gübresiyle şenlendirmişlerdir, bereketli olsun.
Sprink koruma nedir ağaç dibindeki direklerde bi korumamı var sanki bi faydası olmamış gibi.Bu sabah bölgemde ayvalarda sprink don koruma rabbim cümlemizin yardimcisı olsunEkli dosyayı görüntüle 46062Ekli dosyayı görüntüle 46063Ekli dosyayı görüntüle 46064Ekli dosyayı görüntüle 46066
Her ağacın tepesinde mini yagmurlama var sabaha karşı gün dogmadan calıştırıp buz yaptırılıyor cicek gözlerine zarar vermemesi icin %90 etkili bi sistem 5 6 senedir bu uygulama yapılıyor buzun icindeki ısı herzaman 0 dırSprink koruma nedir ağaç dibindeki direklerde bi korumamı var sanki bi faydası olmamış gibi.
Bir akrabamizin yeni seraları toplam 60 dönüm olacakEkli dosyayı görüntüle 46050Ekli dosyayı görüntüle 46051Ekli dosyayı görüntüle 46052Ekli dosyayı görüntüle 46053Ekli dosyayı görüntüle 46054
Eyvallah sağolasın kendinden pek bişey çıkmadı %80 hibe desteği aldı İnşallah herşey istediği gibi olurhayırlı olsun.
çok masraf etmiş, bereketi bol olsun.
Eyvallah sağolasın kendinden pek bişey çıkmadı %80 hibe desteği aldı İnşallah herşey istediği gibi olur
Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin rotovatorun bıçak ve civata maliyeti nekadar oldu bilgi verirmisinEkli dosyayı görüntüle 45510Ekli dosyayı görüntüle 45512Ekli dosyayı görüntüle 45513
Hafta sonu biladerlr rotavatörün bıçaklarını değişelim dedik. Söküm işini bitirdik 3 sıra kadarda yeni bıçaklardan taktık. Pat bi telefon geldi kuzenim arıyor. Abi biz tırla kaza yaptık çadır getirin bize diye. Amcam geldi boşta duran çekiciyi ve çadırı aldık kaza yerine gittikki görüntü vahim
Ekli dosyayı görüntüle 45515Ekli dosyayı görüntüle 45517Ekli dosyayı görüntüle 45518Ekli dosyayı görüntüle 45516
Neyse ki ufak bi maddi zarar ile atlattık Rabbime şükürler olsun
Cemal çok güzelmiş ya bu ama bıraz uygulaması farklıymışHer ağacın tepesinde mini yagmurlama var sabaha karşı gün dogmadan calıştırıp buz yaptırılıyor cicek gözlerine zarar vermemesi icin %90 etkili bi sistem 5 6 senedir bu uygulama yapılıyor buzun icindeki ısı herzaman 0 dır
Acaba kayısı da işe yarar mıHer ağacın tepesinde mini yagmurlama var sabaha karşı gün dogmadan calıştırıp buz yaptırılıyor cicek gözlerine zarar vermemesi icin %90 etkili bi sistem 5 6 senedir bu uygulama yapılıyor buzun icindeki ısı herzaman 0 dır
Bu tarlanın kurulumunu 4 sene önce ben yaomıştım halen calışıyorCemal çok güzelmiş ya bu ama bıraz uygulaması farklıymış
Evet bütün meyvelerde aynı uygulama olurAcaba kayısı da işe yarar mı
Ayvalar güzel mi eşme ayvasından mı bizim hobi bahçesine de yapılsa çok güzel olurBu tarlanın kurulumunu 4 sene önce ben yaomıştım halen calışıyorEvet bütün meyvelerde aynı uygulama olur