Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Sağolasın adagio bu tarla çok hastaliklar gecirdi kuraklıta cabası don oldu 4 gece yinede iyi toparladı ota biccektim balya satcak yer olmayinca kaldı
Çok iyi söylediğiniz şartlara göre. Sulama imkanı var mıydı? Biz de kıraç için verimde uzmeyecek soğuk, kuraklık ve hastalıklara dirençli bir çeşit bakıyoruz. Ekiz ve Andino gözüme çarpmıştı, Adagio için sizin yorumunuz ne olur?

Çok iyi söylediğiniz şartlara göre. Sulama imkanı var mıydı? Biz de kıraç için verimde uzmeyecek soğuk, kuraklık ve hastalıklara dirençli bir çeşit bakıyoruz. Ekiz ve Andino gözüme çarpmıştı, Adagio için sizin yorumunuz ne olur?
Ben adagioyu 6 senedir ekiyorum hatta bu tarla üst uste 4. Ekim yer 2.ekim fasulye yeri
Andino ve ekizde iyi biz yatmaya dayaniklı olduğu icin ekiyoruz ortalama verim 600 700
3 yıl once 1050 kg verim aldim bu tarlada 1000m²den

Ben adagioyu 6 senedir ekiyorum hatta bu tarla üst uste 4. Ekim yer 2.ekim fasulye yeri
Andino ve ekizde iyi biz yatmaya dayaniklı olduğu icin ekiyoruz ortalama verim 600 700
3 yıl once 1050 kg verim aldim bu tarlada 1000m²den
Ekiz ve andino arasında kıraç için hangisini önerirsiniz? 300-400 kg arası verim yeterli bizim için. En büyük sorun yetersiz ve düzensiz yağışlar. Bazen de geç tarihli don olayları.

Bugun zarar büyük makina 7 sene sonra sente atladı☹️
1000145870.jpg