Kardeş öncelikle forumda bu şekilde komple büyük harf kullanma büyük harf bağırmak anlamına geliyor,fikrin konusunda severek yaparsan ve kaba kesif yemini üreteceğin tarım arazin varsa yürütebilirsin yoksa satın almakla hayvancılıktan kar edilmez tabiki çadır sistemi olabilir,bencede kredi için hiç uğraşma olmayan parayı harcamak batırır insanı,TKDK hibelerine işletme olarak başvurabilirsin şartların uygunsa.mydonose2 link=topic=70719.msg812225#msg812225 date=1387359056' Alıntı:ABİ ALLAH DAHA ÇOK VERSİN DAHA ÇOK BÜYÜTÜP TÜM HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH BENİM SANA DANIŞMAK İSTEDİĞİM SORULARIM OLACAK BENDE BU İŞE GİRİŞMEYİ PLANLIYORUM FAKAT TEK BAŞINA SON TEKNOLOJİ MODERN BİR AHIR YAPARSAN HAYVAN ALAMIYORUM http://www.paysa.com.tr/ BURADAN BRANDA AHIR FİYATI ALDIM 50 BAŞLIK MAKUL GELDİ BU AHIRI KURUP 10 HAYVANLA BU İŞE BAŞLASAM İLK ETAPTA FABRİKA YEMİ VERECEĞİM ÜRETİM İÇİN GEREKLİ EKİPMANLARIM OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM PARA KAZANIP İŞİMİ BÜYÜTEBİLİRMİYİM NOT SİGARA ALKOL KUMAR VS YOKBİ KARNIMI DOYURACAĞIM KAZANÇ SAĞLARSIN DERSEN BU ŞEKLİDE YAPACAĞIM YOKSA AHIRDAN KISIP HAYVANLARI ÇOK ALMAYA ÇALIŞACAĞIM HEPSİNİ KREDİSİZ PEŞİN YAPACAĞIM AYRICA HERHANGİ BİŞEYLER İÇİN HİBE ALABİLİRSEM DAHA İYİ OLUR SÜT SİSTEMİNE NE KADAR PARA VERMİŞTİNİZ SİZ AYRICA KAÇ SAĞILIR HAYVANDAN NE KADAR SÜT ELDE EDİYORSUNUZ YEMİ FABRİKADANMI ALMAKTASINIZ VE BENİM AKLIMA GELMEYİPTE SORAMADIĞIM SİZİN ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZİDE YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
hacimmet link=topic=70719.msg812380#msg812380 date=1387382123' Alıntı:Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. Kardeş öncelikle forumda bu şekilde komple büyük harf kullanma büyük harf bağırmak anlamına geliyor,fikrin konusunda severek yaparsan ve kaba kesif yemini üreteceğin tarım arazin varsa yürütebilirsin yoksa satın almakla hayvancılıktan kar edilmez tabiki çadır sistemi olabilir,bencede kredi için hiç uğraşma olmayan parayı harcamak batırır insanı,TKDK hibelerine işletme olarak başvurabilirsin şartların uygunsa.