ßen başLıyorum anlş-*s ßiLirim Çok KirLidir a$k siciLim,Sadakat Konusunda Pék İddaLı déğiLim...
T Trakya59 05.09.2009 #1 ßen başLıyorum anlş-*s ßiLirim Çok KirLidir a$k siciLim,Sadakat Konusunda Pék İddaLı déğiLim...
S S.balci17 05.09.2009 #2 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn bende üç beş tane msn war ama bunu çok kullandıgımda yazıo ;D Varsın Canımı Alsın Bu Issız Karanlık Yıkarmı Sandın Beni Bu Yalancı AYRILIK!!
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn bende üç beş tane msn war ama bunu çok kullandıgımda yazıo ;D Varsın Canımı Alsın Bu Issız Karanlık Yıkarmı Sandın Beni Bu Yalancı AYRILIK!!
MuRaT cAn 05.09.2009 #3 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Buda benimki Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Buda benimki Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?
S susurluklu10 05.09.2009 #4 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Kralına Yol Vermişim, Soytarısıyla Uğraşamam...
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Kralına Yol Vermişim, Soytarısıyla Uğraşamam...
anıltiraki 05.09.2009 #5 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn takıl bana hayatın renklensin fazla takılma gökkuşağına dönersin...buda benimki
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn takıl bana hayatın renklensin fazla takılma gökkuşağına dönersin...buda benimki
suleymanjd 05.09.2009 #6 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn esseğe fazla değer verırsen kendını yarıs atı zanneder buna benımkı
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn esseğe fazla değer verırsen kendını yarıs atı zanneder buna benımkı
O ozan_06 05.09.2009 #7 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Hergün bir elma doktoru evden uzak tutar, isabet ettirebilirsen tabi...
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Hergün bir elma doktoru evden uzak tutar, isabet ettirebilirsen tabi...
N NesranJk 07.09.2009 #9 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Kod: [c=4][b] Эрджан [/c=6][/b]
B bykangalli 07.09.2009 #10 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Kod: [b][c=62]Anil~~ی۱۹٥ [/c][/b] Kişisel ileti Kod: [c=62][b]Ti amo[/b][/c]
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn Kod: [b][c=62]Anil~~ی۱۹٥ [/c][/b] Kişisel ileti Kod: [c=62][b]Ti amo[/b][/c]
K kofalcalimuhammet 07.09.2009 #11 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn GİDENE YOL YAKIŞIR
anıltiraki 05.12.2009 #12 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn kula bela bela gelmez hak yazmadıkça;hak bela vermez kul azmadıkça... ;D
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn kula bela bela gelmez hak yazmadıkça;hak bela vermez kul azmadıkça... ;D
nforcer 15.12.2009 #13 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn AMAN YAVAŞ GÜZELLE SAVAŞ GÖBELLİYİZ ARKADAŞ... balıkesir merkez akıllı olsun herkez..
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn AMAN YAVAŞ GÜZELLE SAVAŞ GÖBELLİYİZ ARKADAŞ... balıkesir merkez akıllı olsun herkez..
D dolcevita 15.12.2009 #15 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn mutlu etmiyceksen rahatsız etme
B bilecik11 21.02.2010 #16 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn [c=62]!!$уαη ∂σℓυ gє¢єℓєя~~ی۱۹٥ [/c] [c=7]=ηє ραяα ηє кα∂єя вєη αşığıм ρє∂єя χ∂[%[/c=6] her iskiside renkli
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn [c=62]!!$уαη ∂σℓυ gє¢єℓєя~~ی۱۹٥ [/c] [c=7]=ηє ραяα ηє кα∂єя вєη αşığıм ρє∂єя χ∂[%[/c=6] her iskiside renkli
H hasanerbakan42 05.03.2010 #18 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn kola soğuk soğuk içilir sanki biz kaynatarak içiyoz HaSaN BaBa aynen böyle
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn kola soğuk soğuk içilir sanki biz kaynatarak içiyoz HaSaN BaBa aynen böyle
F firari11 05.03.2010 #19 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn ' ® MAİN~BOARD ® ' ayriyetten: cicim ayları bitti!!! zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn ' ® MAİN~BOARD ® ' ayriyetten: cicim ayları bitti!!! zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
J johndeere17 05.03.2010 #20 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn konuşsam faydası yok... sussam gonul razı değil... bu bende yazmıyo cunku nick kullanmıyorum sadece isim
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn konuşsam faydası yok... sussam gonul razı değil... bu bende yazmıyo cunku nick kullanmıyorum sadece isim