Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn ismim yeterli teşekkürler güzel sözler var
sami ÖZKAN 05.03.2010 #21 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn ismim yeterli teşekkürler güzel sözler var
M melik 07.03.2010 #23 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn İstisna Bensem Kaide Bozulur....
S susurluklu10 07.03.2010 #24 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn kış yüzünden bahar olmaz!
tokmakcı 28.05.2010 #26 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn __TOKMAKCI__ BaTakTa ve YaTakTa Eşin iyi oLmadıkça eLine Mahkumsun güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn __TOKMAKCI__ BaTakTa ve YaTakTa Eşin iyi oLmadıkça eLine Mahkumsun güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*
nforcer 29.05.2010 #27 Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn # ~ KanKa.. AnLamaz Bizi BunLar.. Ne Kadar Seviyoruz Desekte Boş.. iLLa Şerefsiz oLmak GerekiR ! Ama Oda Bize Uymaz ,) Bana Derdin Ya Hep Arkandayım. Evet Sen Hep Arkamdaymışsın Arkamdan Vurdugunda Anladım !
Ynt: hadi aRkadaşLar heRkez Msn niCkini ßuraya yazsınn # ~ KanKa.. AnLamaz Bizi BunLar.. Ne Kadar Seviyoruz Desekte Boş.. iLLa Şerefsiz oLmak GerekiR ! Ama Oda Bize Uymaz ,) Bana Derdin Ya Hep Arkandayım. Evet Sen Hep Arkamdaymışsın Arkamdan Vurdugunda Anladım !