Hangi Marka Hava Kompresörü Tavsiye Edersiniz

Filtreyi temizlemek için kompresör almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan hangi marka kaçlık pompa gibi tavsiyede bulunabilir misiniz?

Filtreden kastın traktörün hava filtresini temizlemekse 50 litrelik kompresör sana rahatlıkla yeterli olacaktır. Aynı zamanda küçük çaplı boya işlerini de halledersin. Eğer biraz el becerin varsa kendi komresörünü kendin yap çok daha ucuza maledersin hemde daha uzun ömürlü olur
 
Filtreyi temizlemek için kompresör almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan hangi marka kaçlık pompa gibi tavsiyede bulunabilir misiniz?

Yerli mallar kaliteli fakat pahalı.Profesyonel anlamda kullanılmayacaksa Çinli markalar işini görür. Çin kompresörler fiyat olarak daha uygun. Çin mallarının arasında da marka olarak pek bir farkları yok. Birbirlerine çok yakın kaliteleri. Sadece filtre temizlemek için 50lt lik işini görür. Fakat başka işlerde de kullanacaksan (kesintisiz birkaç saat çalışacaksan) 100 lt lik kayışlı tiplerden almanı tavsiye ederim. 50 lt likler kayış kasnak sistemi olmadığından 6 bardan sonra havayı doldurmada ciddi anlamda zorlanıyor. Birkaç saat kesintisiz çalışacaksan tank küçük olduğundan sürekli çalışıyor ve aşırı ısınıyor. Bu da kompresör motorunun ömrü için tehlikeli.
 
Ben 5 yıldır 50 litrelik Proter kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi havayı geç dolduruyor hava yarıya gelince basınç düşüyor gürültüsüde cabası. İmkan varsa 100'lük al. Ben geçen Kayseri eski sanayide kayışlı çift kafalı olanı sordum 1000 lira istedi arabaya sığmıyordu almadım.
 

önceden cora diye bi markanın kompresoru vardı bi makina üzerinde geldi arıza yapınca tamir yaptıramadım sen gibi hava filtresi temizleme yada gres basma işi için gittim kompresor almaya tekzen den onların markası olan maestro markıkalı 50 lt hacimli aldım kullanıyorum sıkıntı yok ve arıza yaptıgı zamanda garanti süresince tekzen magzalarına goturup garantiye verebiliyormussun yada garantisi bitse parası ile yaptırırsın kompresor işinden fazla anlayan yok onun için tavsiye ederim maestro marka.
 
hocam çin işi alacaksan dediğim gibi marka önerecek bir durum yok. Herkes kullandığını tavsiye edecektir. Kaliteleri aynı. Servisi sana yakın olan herhangi bir markayı alabilirsin. cazgin0020 nin dediği gibi yakınında bir yapı market varsa arıza durumunda yardımcı oluyorlarsa öyle bir yerden alabilirsin.
 

Benzer Konular