HANGİ MARKA LASİTİK İYİDİR

SİZ HANGİ MARKAYI KULLANIYORUSUNUZ

• Kullanılan toplam oy
    157

Ynt: HANGİ MARKA LASİTİK İYİDİR

Toprak Ağası link=topic=71747.msg829838#msg829838 date=1390058193' Alıntı:
Diğerlerinden 1500 lira pahalı radialler
ne-*-s hönk lassanın çiftini bizim traktöre adam 1800 tl diyor ne yaptın yaw

260 gold arka tekerlerini değiştirecem satmayı düşünüyor satamazsam arka tekerlerini değiştirecem

zehriduman link=topic=71747.msg829719#msg829719 date=1390036373' Alıntı:
petlas birda bir kaç traktörüde gördüm parçalanma fazla olmuyor ama erken eriyor birde bu mf 3625 lerde kullandığı continental dı galiba onlar hem erken eriyor hem parçalanma çok oluyor teker alırsam eyer ya lassa michelın ya pirelli alacam ama gönlüm pirelli ve mıchelında yana fiyat listesine bakamdım daha mıchelın uygunsa ondna alırım
şuan ki lastikler lassa 2008de mı ne almıştım 200dönüm ıslıyor ve araziler taş çok bu sene hariç asfalta çok koştum 2sene daha gider dişleri bende bu 3marka dan birini düşünüyorum lassa memnun etti michelın veya pirelli düşünüyorum birde lassa gibi olmasa o var

GENÇ EYMIRLİ link=topic=71747.msg829852#msg829852 date=1390058833' Alıntı:
şuan ki lastikler lassa 2008de mı ne almıştım 200dönüm ıslıyor ve araziler taş çok bu sene hariç asfalta çok koştum 2sene daha gider dişleri bende bu 3marka dan birini düşünüyorum lassa memnun etti michelın veya pirelli düşünüyorum birde lassa gibi olmasa o var
aynen bizim buralarda taşlı çok o yüzden bana parçalanmayacak teker lazım birde biraz geç eriyeninden olsun isdiyorum bizim bu taraflar hep lassa tek bir defa pirelli gördüm mıchelın hiç görmedim oda pahalı olduğundan herhal

petlas alamyı düşünmüyorum çünkü burda petlas takan en fazla 5 sene dayandı oda parçalanma çok oldu onda

şu petlas iyi diyenler hayatında hiç lastik almamış yada hiç traktör kullanmamış yada sırf yorum olsun diye yazıyor arkadaş petlas kadar kötü bir lastik görmedim 4 ay önce taş toplama makinası aldık sadece 1-2 saat denemek için makinayı taşsız tarlada çalıştırdık şuan durdugu yerde kendi kendine lastikte yarık oluşmuş hemde serçe parmagınızı soksanız girecek şekilde gidin çin malı alın petlas almayın verdiginiz paraya yazık az bir şey ucuz diye kanmayalım.

Ben 2000 dönüm yer işliyorum çok ta memnunum petlastan tatbiki Michael ' ın kadar kalıtelı olmasada diğerlerinden iyi bu bıreysel bısı ben çok memnunum

Toprak Ağası link=topic=71747.msg829873#msg829873 date=1390059893' Alıntı:
Ben 2000 dönüm yer işliyorum çok ta memnunum petlastan tatbiki Michael ' ın kadar kalıtelı olmasada diğerlerinden iyi bu bıreysel bısı ben çok memnunum 2000dönüm arazi de bende petlas alırım çünkü petlas gider 3 sene 4 sene diğerleri gider 5 sene benim düşüncem bu
ikizceli link=topic=71747.msg829868#msg829868 date=1390059574' Alıntı:
şu petlas iyi diyenler hayatında hiç lastik almamış yada hiç traktör kullanmamış yada sırf yorum olsun diye yazıyor arkadaş petlas kadar kötü bir lastik görmedim 4 ay önce taş toplama makinası aldık sadece 1-2 saat denemek için makinayı taşsız tarlada çalıştırdık şuan durdugu yerde kendi kendine lastikte yarık oluşmuş hemde serçe parmagınızı soksanız girecek şekilde gidin çin malı alın petlas almayın verdiginiz paraya yazık az bir şey ucuz diye kanmayalım.
tek çeker ön lastikler durduğu yerde patlıyor &

Hidromeğin üstünde fabrikanın taktığı Lassalar MİTAS kadar kalite durmuyo.. zaten ilk yılında sol arkayı yardık, yama yama en son Petlas taktık orya bakalım ne kadar gitcek..

petlas yerli malı dedik taktık durum vahim eskime olmadı ama çatlama çok oldu kendini düzeltene kadar petlasa veda..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71747.msg858170#msg858170 date=1393961578' Alıntı:
petlas yerli malı dedik taktık durum vahim eskime olmadı ama çatlama çok oldu kendini düzeltene kadar petlasa veda..
bazı arkadaşlarda petlas iyi diyor ben petlası tek ilaçlama tankerinde var senede 2 hafta kulanıyorum bu traz kullanmalarda iyi oluyor ucuz zaten az kullanamlarda pekde yıpranmıyor ama traktör çekiş tekerlerine gelince 2 markada karar kıldım mıchlın ve lassa şuan lassa kullanıyorum ama lassada eskisi gibi deyil

zehriduman link=topic=71747.msg858228#msg858228 date=1393966358' Alıntı:
bazı arkadaşlarda petlas iyi diyor ben petlası tek ilaçlama tankerinde var senede 2 hafta kulanıyorum bu traz kullanmalarda iyi oluyor ucuz zaten az kullanamlarda pekde yıpranmıyor ama traktör çekiş tekerlerine gelince 2 markada karar kıldım mıchlın ve lassa şuan lassa kullanıyorum ama lassada eskisi gibi deyil
ne bilim yerli malı olsun diyip sarılıyoruz ama bizim firmalar benim ülkemin insanıdır diyip sarılmıyor denedik..
keşke işini iyi yapsa bizde hep yerli kullansak.

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71747.msg858236#msg858236 date=1393967117' Alıntı:
ne bilim yerli malı olsun diyip sarılıyoruz ama bizim firmalar benim ülkemin insanıdır diyip sarılmıyor denedik..
keşke işini iyi yapsa bizde hep yerli kullansak.
geçen gün bir firma patronu açıklamaya yapıyor adamın dediği şu BİZ ÜRETİMİZİ YAPARKEN YURT DIŞINI HEDEFLİYORUZ ORDA TUTMAZSA TÜRKİYE PAZARI ORDADA TUTMAZ TÜRKİYEDEN AŞŞAĞI OLAN ÜLKELERE pazarlama yapıyoruz türkiyedeki çoğu yerli firma hep böyle düşünüyor bu düşünce olunca milletde ithal kullanıyor doğal olarak