HANGİ MARKA LASİTİK İYİDİR

SİZ HANGİ MARKAYI KULLANIYORUSUNUZ

• Kullanılan toplam oy
    157
Ynt: HANGİ MARKA LASİTİK İYİDİR

wood link=topic=71747.msg858793#msg858793 date=1394046237' Alıntı:
Goodyear traktörde en iyisi bence.
goodyearda kullandım ama ön tekerdi arka deyil güzldi çatlama parçalanma erken erime yokdu memenundum ondanda

tüm dünyaya mal veriyo.. çok kötü olamaz yani.. zaten Hind malları parasına göre iyidir ama bi avrupa gibi iyi değildir.. bugün 3000 saatte Çek/Mitas gördüm bi 1500 daha gider..

UÖZKAN.77 link=topic=71747.msg858904#msg858904 date=1394051987' Alıntı:
tüm dünyaya mal veriyo.. çok kötü olamaz yani.. zaten Hind malları parasına göre iyidir ama bi avrupa gibi iyi değildir.. bugün 3000 saatte Çek/Mitas gördüm bi 1500 daha gider..
fena deyilmiş petlasdan iyidir herhalde oho-*s

petlastan iyi mi bilmem ama petlastan daha küresel olduğu kesin.. petlasın balon römork lastikleri iyi diyolar.. bizde de var bakalım nasıl çıkacak.. bu yaz biri paramparça oldu ama suç bizdeydi aşırı yükleme oldu..

bizim römorkda rus malı bir teker var görüntü on numara çamurda pek toplamıyor ama erken kopmalar oluyor elinde uğraşsan ikiye bölersin ben onun kadar kalitesiz görmedim

yusuf.. üretici şirket adı: BKT lastik adı olarak da: Agrimax demiş.. 100 küsür ülkede satılıyo.. tüm JD ' ler demi var Hint malı JD ' ler demi dikkat ettin mi..

mesela 3 yıldır Tata 4x4 pikap binerim.. Hint malı.. hiç acımam dağ/taş/çamur/kar.. kalite Japonları elbet tutmaz ama fiyatına göre bedava.. yani Hintlilerden ÇOK kalite bekleme ama parasına göre iyidir derim..

Rus malı lastik mevzusuna gelince.. Nivada 3 yıl orjinal fabrikasyon Rus 4 mevsim lastiği kullandım.. 4 mevsimdi ama 4 cm buzun üstünde zincirsiz gidiyordu..

Ruslar petrol zengini kötü lastik yapmazlar.. senin o lastiğin tarihi geçmiştir, ömrü dolmuştur.. isterse 0 km dişli lastik olsun.. hamuru bayatladıysa pul pul dökülür.. yaklaşık 5 yıldır buda..