Hangi ön yükleyici kepçe almalıyım?

Tümosan maxima 115 modeli için ön yükleyici kepçe almak istiyorum. Önerdiğiniz markalar nelerdir. Alparslan ve EMS hakkında bilgileriniz nelerdir

Bugün bu konuyu ben açacaktım sen benden önce davrandın kardesim😊 bizim köyde şuan 20 adet önden kepçe vardır 1 yıl öncesine kadar full alparslandi son 1 yıldır Tümermak herkes çok memnun servis 10 numara garanti kırık hariç sınırsız garanti hatta bugün 2 firmayıda aradım fiyatları aynı 2 firmada kendi malını övüyor canlı görmek istiyorum kararsızım tümermak bi tık önde şuanda

Bugün bu konuyu ben açacaktım sen benden önce davrandın kardesim[emoji4] bizim köyde şuan 20 adet önden kepçe vardır 1 yıl öncesine kadar full alparslandi son 1 yıldır Tümermak herkes çok memnun servis 10 numara garanti kırık hariç sınırsız garanti hatta bugün 2 firmayıda aradım fiyatları aynı 2 firmada kendi malını övüyor canlı görmek istiyorum kararsızım tümermak bi tık önde şuanda
Fiyatlar ne kadar

X y z firması fark etmez kepçe tam şase olmalı, süspansiyon sistemi olmalı, toplama ve boşaltma açısı fazla olmalı kimse yoğurdum ekşi demez kullanıcılarıyla görüşün imkanınız varsa kullanın. Çünkü takacağınız traktör büyük zayıf yapılı bir kepçe olduğunda istenmeyen sonuçlar ortaya çıkar..

Kepçe konusunda İzmir ödemiş ilk sırada gelir. Meksanlar, ödemiş hidrolik, kessan ve tire Soykan tavsiye ederim. Harici yağ tankı ve pompa redüktör sistemi olmalı. Piston çapları kalın olmalı. Anti şok sistemine fazla takılmayın. Bu arada tumosan orijinal kepçeleri Meksanlar a.ş. yapıyor.

Ve fiyat olarak 35 bin lira civarı ama pişman etmez. Tavsiyem meksanlar
IMG-20180717-WA0006.jpg
IMG-20190214-WA0000.jpg
IMG-20190916-WA0001.jpg
20180504_105815.jpg