Harman zamanı; Traktör mü kullanmayı tercih edersiniz? Biçerdöver mi?

Traktör mü? Biçerdöver mi?

• Kullanılan toplam oy
    30

Ynt: Harman zamanı; Traktör mü kullanmayı tercih edersiniz? Biçerdöver mi?

Duruma göre bizim buraları biçerciler erken terkettiği zaman mecburen traktör ama öncelikle biçerdöver tabi.

kenann link=topic=9077.msg177501#msg177501 date=1241635956' Alıntı:
valla her ikisini de kullanma fırsatım oluyoo 1 adet 3.085 1 tanede uzel medıva6200 4^4 var her ikiside klımalı fakat biçerdöver daha konforlu çnkü biçerdöverlerın yüksek duruşlu olması arkadan çönüş çapının olması +motor kısmının arka kısımda olması adeta görültüyü azaltıyo.ama devamlı olrak kullanılacaksa bu aletler ozamn pilot bile olsan sıkar her iş.
kenan usta şu senin biçerin özelliklerinden bahsedermisin fiyatından felan

tabi memnuniyetle 2006 uzel 6200 mediva 4 ' 4 ingiliz imalatı olup finlandıa patenti altında toplanmıştır.kısaca özelikler.sisu motor ile 210hp+6sarsak+hidrostatik 4#4 opsiyonu+tapla sağa sola eğim butonu+7tona kadar alabılen hububat deposu+380ıt yakıt deposu ile en zorlu arazi koşullarında 5m tabla ile 410 dönüm biçebilir.fiyat oldukca cazip 2006 yılında 90bineuro idi şu an ki fiyatları 160bineuro...

osman kardeş mediva 6200 ler türkiyede toplam 200 adet ama 83 ü kullanımda diğerleri ise sıfır bayi stoklarında 2007 leri 160bin euro.2006 yılında yeni çıktı ben aldım 90 bin euroya.tutulmadıgından birçok bayilerin elinde sıfır stokda var ve 90bınden 160bin euroya çıkarıldı...

Biçerdöver kullanmak apayrı bir keyif... Başka birşey, markası, modeli ne olursa olsun...

Ağa Ben Traktörü Terçih Ederim Geçeleyin Buğday Çekmek Güzel Oluyo :D

Geceleyin biçerdöver kullanmakta güzeldir... hele biçerdöver orjinal kabinli değilse, en güzel saatler gece saatleridir çünkü sıcaklık ve toz azalır...

pamukçu link=topic=9077.msg194471#msg194471 date=1247423017' Alıntı:
Geceleyin biçerdöver kullanmakta güzeldir... hele biçerdöver orjinal kabinli değilse, en güzel saatler gece saatleridir çünkü sıcaklık ve toz azalır...

Boş Ver Ağa Biçeri Onlar İşlesin Sabaha Kadar Biz Çekeriz :D

gece traKTÖR SÜRMEq gibi bi şey yoktur çok zewkLidir xD HELE birde tavşaN ÇIKARSA DEME KEYFİNE :D arkasındaN BAS gaza ARtIk farlarına güven :)

hani bizde olsa biçer de kullansam...çok traktör kullandım ama bi kerede olsa biçer kullanmak isterim...çok merak ediyom biçer kullanmasını..

nforcer link=topic=9077.msg206483#msg206483 date=1250875634' Alıntı:
hani bizde olsa biçer de kullansam...çok traktör kullandım ama bi kerede olsa biçer kullanmak isterim...çok merak ediyom biçer kullanmasını..
6binliraya AL BİDENE 955 jondiç keyfine bak:)