hattat 16x8 sanzıman


arkadaslar hattatın 16 8 sanzımanını kullananlar varsa 12 12 sanzımana göre avantaj ve dezavantajları nelerdir
 
Galiba bucuklu oluyor bu.hangi marka olursa olsun bu motorda buçuk olacak. çok faydası var 285 hattat dan bahsediyorsun galiba
 
16x8 buçuklu olduğu için avantajlı 12x12 sürüngenli olduğu için avantajlı. Buçuk her şartta kullanılıyor bu yüzden buçuk derim
 
16 8 en düşük hızı bazı ağır işlerde yeterliolmayabilir.ama günümüzde yada benim bölgemde çok ağır iş yok yol hızı lazım.çünkü bi yerden bi yere 15 gazda gitmek var.25 gazda gitmek var.12 12 gereksiz şanzıman benim işlerim e göre.cant ve lastik eyaroyla oynayarakta hızını istesem düşürebiliriz.
 

Benzer Konular


Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt