Hattat 65 karda drift yapıyor..

Ynt: Hattat 65 karda drift yapıyor..

affınıza sığınıyorum çok özür dilerim; geri zekalı ufacık çocukları almış yanına ne halt ettiğini sanıyor, benim izlerken yüreğim ağzıma geldi dondum kaldım. Allahın cezası buna izin verenlerre yüklü miktarda para cezası kesip, bir daha böyle sorumsuzca hareket etmesine asla izin verilmemeli

buna ağız dolusu öküz diye bağırsan öküzün gücüne gider en iyisi salakolan diyemm

mıllet delı arar bızde dolu ya kucuck cocuk ınsan normal hızlı gtmye korkar onlarla bıde drft yapıo yanlıs anlamayın abılerım kardeslerım

bu adama küfür etmemek eldemi ..ulan kadın arkandan koşturuyor..dursana ,,illaki çocuk düşeçek tekerin altında kalacak ,aklı başına öyle gelecek

dingil herif..kadın da ardından koşuyo bi oyana bi buyana..bi düşşe tamam üstünde patinaj etcek çocuğun..

tövbe tövbe ALLAH ıslah etsin
geçmiş zaman kendi çocuğu büyük tekerin önüne düşüp
ezmişti bi abimiz o geldi aklıma
ALLAH cümlemizi korusun...

bnim yanımda büyük biri bile otururken korkuyom lakalara seri 4 le girmeye. k bakmayın ama insan beyinsizde bu yaşa kadar gelebiliyomuş ..
iyiki gösterinin sonu hüzünlü bitmemiş...

yazık yazık çok yazık böyle bir şey olmaz olsun motor göstercem diye çocuklar canından olcak