Home | CLAAS
The official homepage of CLAAS: CLAAS agricultural machinery from tractors, combine harvesters and forage harvesters to telescopic handlers, balers and forage harvesters.
Patron sizlere omur. Topragi bol olsun.
Gideceği yer belli![]()
Home | CLAAS
The official homepage of CLAAS: CLAAS agricultural machinery from tractors, combine harvesters and forage harvesters to telescopic handlers, balers and forage harvesters.www.claas.co.uk
Patron sizlere omur. Topragi bol olsun.
Son nefesinde yanındaydın galibaGideceği yer belli
Hem adam ölmüş diye konu açıp ki adam insanlığa hizmet ettiNereye gideceği son nefesinde değil ilkiyle sonuncusu arasında belli oluyor
Kimin nereye gideceğini Allah bilirKonuyu ben açmadım sadece fikrimi söyledim hem allahın bildiğini kuldan saklamam
Amel defter kayıtları sizde galibaGideceği yer belli
Sizin gitceginiz yer bellimi?Gideceği yer belli
İsrail'de dogsaydiniz yahudi Avrupa'da doğsaydiniz hiristiyan Hindistan'da dogsaydiniz budist olacaktıniz kimin nereye nasıl gidecegine bizim karar vermemiz doğru olmaz o kadar kişiye fabrikasında ekmek veren ve hakkını veren biriyse kendisi zaten hak ettiği yerde olacaktır konuyu açan arkadaşımıza da teşekkürler yurt icinin yanında yurt dışı tarım sektoru haberlerini de bilmek faydalı olacaktırGörünen köy kılavuz ister mi?
Şöyle birşey denebilir bu ortamda Fuat abi abinin söylediği tam da haksız değil iyi insan olabilir rabbim bilir nereye gideceğini ama Müslüman kişi cehennemde yandıktan sonra cennete gidecek ama Müslüman olmayan biri için bugunde kadar ıyı birşey duymadım burda tartışmak uygun değil ama gerçekte bu hacı abi daha doğru bilgi verir ama konunun onunla alakası yokSizin gitceginiz yer bellimi?
Tartışılır bir konu avrupa'da o kadar çok Müslüman olan var ki ama kesinlikle şükretmemiz gereken bir durumdayızson paragraf doğruİsrail'de dogsaydiniz yahudi Avrupa'da doğsaydiniz hiristiyan Hindistan'da dogsaydiniz budist olacaktıniz kimin nereye nasıl gidecegine bizim karar vermemiz doğru olmaz o kadar kişiye fabrikasında ekmek veren ve hakkını veren biriyse kendisi zaten hak ettiği yerde olacaktır konuyu açan arkadaşımıza da teşekkürler yurt icinin yanında yurt dışı tarım sektoru haberlerini de bilmek faydalı olacaktır