Husgvarna 365 fiyatı ve kullanan varmı?

Husgvarna 365 motorlu testere satın almayı düşünüyorum.deneyimi ve bilgisi olan arkadaş varmı?

Ynt: Husgvarna 365 fiyatı ve kullanan varmı?

E345 kullanıyorum gayet iyi kesimicokseri ve yakıtı az. Eğer ağır işte kullanacak şan sthill al derim.

Mükemmel bir alet .profosyenellerin kullandığı ,kesemiyeceği hiç bir ağaç yok.N 11.comda1600tl fiat yazmışlar.3,4yıldır kullanıyorum daha arıza yok.

Bende 560 XP var. AutoTune otomatik motor ayarlı. Yani motor ağaç keserken sen gazı AZ versen bile, o torkunu yükselterek motorun sıkışmasını ve zorlanmasını önlüyor. Makina kendi kendine farklı yakıt, yükseklik, nem ve sıcaklık değerlerine bağlı olarak otomatik dengeleme yapıyor. Üstelik Husqvarnaların içinde en az yakan alet bu. Tek sorun karbüratörü elektronik olduğundan, teknik serviste bilgisayara takılarak ayarı yapılabiliyor. Ama hafif güçlü ve sağlam bir makina..Tavsiye ederim.

10 yılı aşkın süredir kullanıyoruz ormandada kullanıldı yanlışlıkla yağsız benzin kullandık o halde bile motor kitlemedi ama hava filtresinden talaş alıp pistonu çizdi 80 liraya rektefe ettirdim inanın çok uygun fiyatlara tamiri mümkün bi makina düzgün kullansak ömür boyu gidecek bu arada bizimki eski 365 special şimdi x-tork modeli çok daha iyi 1600 civarı bi fiyatı vardı sanırım

stil de kullandım gördüm daha nazik bir alet hor kullanırım diyosan kesinlikle husqvarna hem stil gibi boş boş bağırmaz daha az sesi çıkar

naksoy71 link=topic=85473.msg1020999#msg1020999 date=1441279221' Alıntı:
husgvarna 3 ülkede yapılıyor,Amerika,Malezya İsvaç,en iyisi İsveç malı olan.
aynen öyle made in sweden yazacak yani isveç :) 365 serisi orjinal isveçti ama şuan xtork modeli farklı olabilir