ikinci ürün olarak yem bitkisi

İkinci urun olarak yem bitkisi eken varmi varsa tavsiyeleriniz nelerdir bizim burda arpa bugday fig ekiyorlar bizde eksek para kazanirmi

Ynt: ikinci ürün olarak yem bitkisi

Sorgum sudan otu nasil biseydir besin degeri yuksekmidir besiciler talep edermi ben fig arpa bugday karisimi ekmeyi dusunuyorum nasil olur sizce

Sorgum-sudan otu besin değeri olarak mısır slajından daha yüksek. Besiciler tabi alirmi ,almazmı onu bilemem.Fig,arpa karışımını balyamı yapacaksınız yoksa slajmı?

Slm arkadaşlar resim yüklerken hersey tamamda alici girin diyor alici kısmına ne girmemi gerek li yardim lütfen

Sakarya bölgesinde su an yem Bezelyesi tritikale karışımı ekiliyor..
slaj olarak 3 ton kadar eğer kuru balya olarak yapilirsa ortalama 40 balya aliniyor

bahdiyarrrr link=topic=80897.msg961793#msg961793 date=1422039801' Alıntı:
Sorgum sudan otu nasil biseydir besin degeri yuksekmidir besiciler talep edermi ben fig arpa bugday karisimi ekmeyi dusunuyorum nasil olur sizce
Sorgum sudan silajini denedim hosuma gitmedi.yesil ot olarak yediriyon.bi taraftan bicince obur tarafa kadar ilk bicilen yer bicime geliyo.hic kesmeden yaz gecesiye yesil ot ihtiyaci karsilaniyo..