teşekkürler,Güzel paylaşım abi. Sürüm işlemi güzel görünüyor elektrikli olduğu halde, dahada geliştirilirse güzel olacak gibi
Akşama kadar sarji yetecek mi acaba klimada çalıştığını düşünürsek. Tam bilgi paylasilsa aslında ilerde yaygınlaşır ve fiyatı önemliteşekkürler,
şu an bu haliylede çok güzel 4 lü pullukla tarlayı parçalıyor. bu şekil akşama kadar çalışsa yeter.
çok gelişek bişeyi yok gibi şarz ömrünü uzatır. elektro motorlarını büyütürler.Evet guzel gorunuyor şarzi aksama kadar gitse yeterde artar bile buraz daha gelistirildin bnce tutar bu iş
ilerde paylaşılır şu an geliştrilme aşamasında.. denemek için artık araziye çıkmış...Akşama kadar sarji yetecek mi acaba klimada çalıştığını düşünürsek. Tam bilgi paylasilsa aslında ilerde yaygınlaşır ve fiyatı önemli
aynen abi 5 saatte iyi..yapanın eline sağlık.
ben derimki; 5 saat bile böyle çalışsa yeter.
manisada yapıldığını biliyorum şu an satışta değil.Bu traktörü hangi firma yapmış, yerli mi milli mi? Gidek hemen alak
buda öyle olur. çifçiyi sömüren birileri hazırda bekliyor muhakkakAkuler toplam kac kez sarjolabılıyor ? Yenılemek gerekınce akulere kac para verılecek ?
Akulu motosıkletlere bır bakın aku omru bıtınce yok pahasına satılıyor cunku aku cok pahalı.
Hangi şehirde deneme yapılıyor veya üretimi ?
Helal olsun böyle beklemiyordum
Traktörü boşverin şunun motorunu satışa çıkarsınlar herkes kendi traktörüne taksın
o kadar kolay değil.
![]()
Benzinli Otomobillerin Elektrikliğe çevirilmesi | Tayfunca Teknoloji
Benzinli Otomobillerin Elektrikliğe çevirilmesi mümkün mü ? Ne kadar ödenir ? Bu işi yapan var mı ? Konu hakkında kısa bir araştırma yazısı. Benzinli otowww.tayfuncatechnology.com
Buda çizel çekimi
Youtube'da gezinirken gördüm.Konuyu forumda görüncede paylaştımVideoları nerede buldunuz Hocam