ilk defa kaza yaptım

Ynt: ilk defa kaza yaptım

Geçmiş olsun, Allah tekrarından ve beterinden korusun. Bu tür olaylar, maalesef, zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor. Daha dikkatli olmamız lazım.

nh_fıat link=topic=51140.msg515852#msg515852 date=1327003236' Alıntı:
geçmiş olsun. arabanızın markası ne zarar çokmu ?
brodwey önden çekişli oolduğu için acemi birisinin kalkareken biraz zorlayablr :)
nissan çift kabin zarar var biraz 800 istedi usta anlaşamadık bende kendim yapıyorum
renonun arka bagajı içine soktum onda daha fazla hasar var

bence yeşil yandı diye hemen korna yapıp gaza yuklenmeyim ya soldan sağdan son anda duramayan bi araba gelirse üstünüzden geçer mazzallah dikkatli olmak gerek ki maddi kazalar hertürlü hallolur yeterki size bişey olmasın..

arkadaşlarım kardeşlerim hepinize çok çok teşekür ederim sagolun allah razı olsun ve kimsenin başına vermesin
olay şöyle oldu:
kırmızı ışıkta durunca arkasına bende durdum takip mesafesi sıfır yeşil yandı kalktık 50 metre ya gittik ya gitmedik zınk die durdu ve arka fren lambaları yanmadı zannedersem stop ettirdi takip mesafem en çok 4 metre, durdugunu anlayıp frene asılasıya kaldı 2 metre, benim araç daha 2 viteste 3 için sürat alıyodum mesafe yakın olunca abs de bi işe yaramadı küt die girdim hızlı degildim ama yapcak bişe yok

gezegen link=topic=51140.msg516341#msg516341 date=1327083664' Alıntı:
nissan çift kabin zarar var biraz 800 istedi usta anlaşamadık bende kendim yapıyorum
renonun arka bagajı içine soktum onda daha fazla hasar var
hm. vurduğun adamın ödemesi gerekmezmi ? hatalı olan o :S

geçmiş olsun abi cana gelmesinde.
nh_fıat link=topic=51140.msg516493#msg516493 date=1327093310' Alıntı:
hm. vurduğun adamın ödemesi gerekmezmi ? hatalı olan o :S
lambasıda yanmasa yolun ortasındada dursa arkadan vuran her zaman suçludur..