İlk defa ortadan bölünen ferguson gördüm

Ynt: İlk defa ortadan bölünen ferguson gördüm

bunada bölünsün artık :D cavur malı gibi vurduruyo önden bile asılsa böyle vurdurduktan sonra kopartır

realmmt link=topic=82173.msg976839#msg976839 date=1425152240' Alıntı:
bunada bölünsün artık :D cavur malı gibi vurduruyo önden bile asılsa böyle vurdurduktan sonra kopartır
İllaki bölünür burada maksadımız sağlamlığıyla meşhur fergusonun bile basit bir hatalı çekme sonucunda bölünebileceğidir bunlardan ibret almamız nr traktörüm çökerse bu şekilde çektiririm ne de bir başkasının traktörünü bu şekilde çekerim Allah korusun çok kötü bir durum sonuçta emek ve para

hakkatten zorla böldüler çok yanlış bir çekim şekli yazık o kadar emek vardır edinmesinde

Böyle traktörmü çekilir ya yazık olmuş valla çekenin arkası nasıl kopmamış hayret.

O tür römorkları Hindistan çiftçileri kullanıyor. Sanırım bu olay Hindistan ' da olmuş yine.

Resmen bölmek için uğraşmışlar :D direksiyonda adamın elinden gidiverdi ya :D

Bazı arkadaşlar Fergusonun bölünmesine şaşırıyor, Allah için böyle vurdurursan, kanırtırsan, oradaki ferguson değil, Jondere olsa yine bölünür. Bir kere römorku ayırmaları lazımdı, römorku başka bir açıdan yine çıkarabilirlerdi. Resmen kırmak için çaba sarfedilmiş. Geçmiş olsun diyelim.

Onemli olan onu oradan cikarmak.gorev basari ile tamamlanmistir:):):)