İlk sulu tarla deneyimim

Bugun amcam bir tarla kiralamisti onunla oraya gittik ve pancar suladik amcam daha yeni basladigi icin su borusu fiskiye felan pek yok yordu beni biraz maddi durumun olsada herseyi alsan pek yormaz galiba birde adam onemli tabiki tek basina adam yorulur dur bakalim para kazanacak mi

Bugun amcam bir tarla kiralamisti onunla oraya gittik ve pancar suladik amcam daha yeni basladigi icin su borusu fiskiye felan pek yok yordu beni biraz maddi durumun olsada herseyi alsan pek yormaz galiba birde adam onemli tabiki tek basina adam yorulur dur bakalim para kazanacak mi

Buğday arpa hububat ekersen bide bizim burdaki gibi bunlara 3 su verirsen değil kazanmayi aldığın fiskiyeleri ödeyemezsin hocam şimdiden bereketli olsun umarım Su maliyeti düşüktür.

Suya para yok gibiymis kapali kanaldan geliyormus vana yi actik su pat pat akti tabiki bende oyle gorunce bir sevdim ki hep kirac tarla ekiyordum bahcemize bir sondaj vurduk ordan da az cikti sulu tarla gorunce yesil felan ya cok seviyorum