ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

7 yaşındadım hanomag r45 le çift sürmüştüm hiç unutmuyorum.

87model mf285 kavun karpuz toplarken hep ben sürerdim debriyajına iki ayağımla birden basıp durdururdu :D 5-6 yaşındaydm :)

turk fıat 55 46 ıle basladım.(zaten hala aynı traktor ) zuha-*-s babamın kucagında surerdım sadece dıreksıyonu tutardım.. pedallara ayagım yetmezdı . :) sonra da tarlaya hayvan tersı atarken bana verırlerdı ben en yavas vıteste gıderdım :) sankı ucak kullanıyormusum gıbı oluyordu ozamanlar zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=4460.msg358312#msg358312 date=1299925599' Alıntı:
turk fıat 55 46 ıle basladım.(zaten hala aynı traktor ) zuha-*-s babamın kucagında surerdım sadece dıreksıyonu tutardım.. pedallara ayagım yetmezdı . :) sonra da tarlaya hayvan tersı atarken bana verırlerdı ben en yavas vıteste gıderdım :) sankı ucak kullanıyormusum gıbı oluyordu ozamanlar zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s zuha-*-s

4-5 yaşımdayken mf 135 le tarladan kabak toplarken bindirirlerdi üstüne dur dedikleri zaman debriyaja basardım yürü derler çekerdim. 8-9 yaşlarımdayken de tek başıma bağdaki fidanlara su götürürdüm ordanda çıkar çevre köyleri gezer getirirdim. sonratraktöre arkadaşları doldurup bizim karşı köyde gezerken dedeme yakalandık :) 135 le güzel anılarım oldu.

87 model 285 bostanda sürerdim
TRAKTÖR ADI : MASSEY FERGUSON 285 4 VİTES ;D
TRAKTÖR MODELİ : 1987
ÇALIŞMA SAHASI : ANAYURT KÖYÜ MEVKİİ BOSTAN TARLALARI VE TARLA YOLLARI

;D ;D :D

6-7 yaşımdayken 168 i sürmeye başladım balya atarlarken ben balyalara yanaşıyordum :)

10 11 yaşlarında 640 kullnyodm tarla yollarında balye toplarken ayçiçeği aralarında fln :D

:) yaş 11 mf 255 t 90 model

4 yaşında traktör kullanan 8 yaşında pilot olur lütfen biraz az atın

ilk okul beşte 9 yada 10 susam ekilen yerlere sürgü çekerdim 480 s8 e bir bindim biniş o biniş patladı gittiiii zuha-*-s zuha-*-s