ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

Ynt: ilk sürmüş olduğunuz trktör ve kaç yaşında kullndınız

ford 5000 lik avrupa1966 model patates teveği topluyodum 6-7 yaslarında rampada dur dedliler duramadım bi debreje atlıyordum geri kaçıyordu sonra çekiyordum ileri gidiyordu babam römorktan düşecekti sonra abim durdurmuştu tabi dayaktan zor kurtulduk zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

6 7 yaslarinda bugday destelerini toplarken öne ben alirdim. bide kuzen vardi bizim, o biner bize dayakla calistirmadan motur sürmeyi ögretirdi.))

10 yaşlarında falandım 240 sürüyodum diyeyemem ama pilot koltuğunda ben oturuyordum :8

gezegen link=topic=4460.msg358786#msg358786 date=1299960647' Alıntı:
ilk okul beşte 9 yada 10 susam ekilen yerlere sürgü çekerdim 480 s8 e bir bindim biniş o biniş patladı gittiiii zuha-*-s zuha-*-s
sende ben gibi başlamışsın
ilk dedemin kucağında 184 leyland sürdüm 6 yaşımda sonra 135x 8 yaşımda ve 480 s8 i aldım elime sonrası başak şu anda erkunt ve 24 yaşımdayım

koylu19 link=topic=4460.msg358347#msg358347 date=1299928283' Alıntı:
5875 hema 13 veya 14 yasında

3860 hema 12 ,13 yasında ondan sonra da hemayı bırakamadım :D üçüncü hemaya biniyorum şimdi,:D

4-5 yaşlarındaydım 640 sürmüştüm. o zaman ayağım gaza felan yetişmiyordu dedem vitesi gazı ayarlıyordu koltuğa oturtuyordu ben direksiyonu kontrol ediyordum :)

8-9 yaşımda 8073 steyrla anız tarlada 2. vitesle gezerdim :D bi kere traktörü 3 e attım 1 hafta arkadaşlarla onu tartıştık :D

biz ilk traktörümüzü 2003 te aldık ford 3600 ' dü daha öncedende tarla ekiyorduk parasıyla yaptırıyorduk babam şimdi dahi traktörü tarlada kullanmasını bilmez 2003 te traktörü aldığımız adam eve getirdi ve ilk ben bindim üzerine o zamandan beri her işi ben yaparım o zaman 13 yaşındaydım :)

5-6 yaşlarında saman çekerken direksiyon başında ağlaya ağlaya başladım 8073 le ozamandan beri üstündeyim 13 senedir :D :D

6 Yaşımda FİAT 70-56s Ve FORDSON Super Major Kullandım İlk Olarak...
Ekinlerin Sulamasını Yaparken Boru Römorklarını Taşıyordum :)

İlk Nadasımı 11 Yaşında TL-A Geldikten Bi Kaç Gün Sonra TL-A İle Yapmıştım :)
Daha Öncesindende Traktör Kullanıyordum Aslında Ama Nadas Etmemiştim...
O Zamanlar FORDSON Super Major../..FİAT 70-56s../..FİAT 70-66s Ve NH TL100A Vardı...
Şu Anda TL-A İle 70-66s Var...
Diğerleri Artık Yaşlandıkları İçin Ve Gerekleri Olmadığını Gördüğümüz İçin Sattık...

İlk debriyajını gazını ne biliyim vitesini felan bilerek kullandığın motor Massey Ferguson 135.Işıkları yuvarlaklardan.Ama bilmeden kullandığım sadece direksiyonu çevirdiğim motor 12-13 yaşlarında Fiat 640 dı

Çocukluğumda en büyük hevesimdi......:)) Türkfiat 480