Hastalığın ne olduğunu bilmeden tedavi uygulanmaz hayvana, tamam bu alet iyidirde hayvanida veteriner gorecek neyden dolayı yatalak kalmış orası önemli. Bu aletten önce coktan veterinerin cagirilmasi lazımdı![]()
bundan lazım
Hastalığın ne olduğunu bilmeden tedavi uygulanmaz hayvana, tamam bu alet iyidirde hayvanida veteriner gorecek neyden dolayı yatalak kalmış orası önemli. Bu aletten önce coktan veterinerin cagirilmasi lazımdı
Pardon kisaltma veteriner yazmis galiba, vitamin takviyesi yapıldı okumusum k.bakmayınveterıner cagırdık vıtamın takvıyesı yapıldı dıye arkadas zaten yazmıs
Bence kesin kalkmaz dediyse çok öyle durdurmadan kesmek daha iyi ama sen bilirsin.Herkeze ayri ari tskler saolun gizli mastitismis memeden sut tahlili yapildi aya vurmus kalkmaz diyor bu sebebten dolayi kesim onerdi napcam bilmiyorum sonuc ne olur beklesemmi kesimemi sevk etsem
yapabilirsen kendin kes sucuk yap çevren varsa satarsin ben öyle yaptım arka kemik kırılmış kestim kasaba götürdüm eti kasap sağlam 410 kg sucuk çıktı 35 tl den sattımHerkeze ayri ari tskler saolun gizli mastitismis memeden sut tahlili yapildi aya vurmus kalkmaz diyor bu sebebten dolayi kesim onerdi napcam bilmiyorum sonuc ne olur beklesemmi kesimemi sevk etsem
Gecmis olsun
İlk once sorunun neden kaynaklandigi cok onemli
Uzun sure yatabilir bu sure icinde yatmaya bagli sikintilar olusur dizleri yara olur acilir
Bu yatmata bagli sikintilar onemli , mutlaka toprak zemin
Betonda uzun sure yatarsa kotu
Yeme icme iyi ise duzelir insallah
Tabi uzun sure yatacaksa veteriner tavsiyesine gore arkadasin yukarida fotosunu koydugu alet ile kaldirip uygun sure de ayakta dikiltmek gerek
Veterinerde vardir bu alet
ozman bi kasap çağır sat yapacak bir şey yok yada kavurma sucuk yap kendine kasap düşük fiyat verirseCevrem yok kardes
Bizim bi akrabanın başına gelmişti mastitiz arka bacaklarına vurdu kalkamadı kendileri kestiler ama etleri yenmeyecek kadar süt kokuyordu özellikle arka bacakları fazla zaman geçmeden kes bence çünkü hastalık bütün vücuduna sarabilir ve etinide alan olmaz fazla bekletme öyleAbi gizli mastitismis bende sutunden anliyamdim buda ayaga vurdu budurumfa kesim onerdi sizce napalim