evet bzen dediğim oldu fakat bizde olay şöyle oldu. aşağı yukarı 7 sene falan oldu alalı sanırım. 2 sene falan 3 tonluk tankerle günde 3 sefer su getiriyodum santrafişle basıyosum şaftlı tankerle. fakat biz aldığımızda radyöttr kapağı takılı değil ve içi taklı olmadığından çamur gözlerini tıkamış buda hararetini arttırıyodu biraz. daha sonra bi kışın aşağıki köye babam beni bırakmaya inmişti kar kış dondu sıcak su ile suyunu doldurduk ve yola çıktık beni bıraktı sonra kahvede 1 çay içip binmişve motor 50 metre sonra duman çıkarmaya başlamış meğer borudaki su donmuş. zaten rektefe zamanı gelmiş. herneyse götürdük bi ustaya o iyi yapar dediler tam 3 milyar masraf yaptık grank değişti gömlekler falan baya bi yenilendi. herneyse bu adam bunu pek düzgün yapamadı yne ama yinede yeterli ağırlığı ruhsatında ek ağırlıksız 1.5 ton biraz hafif. 45 bg gücünde 12 ileri 4 geri mevcut kuyruk mili tam bilmiyorum ama bi hızlı bide yavaş var ayrıca hem sağa hem sola döndürüyo. 4 farklı opsiyon yani. arızası dediğim bi o arızası oldu düzgün yapamadığı için siboblarda falan parça unutmuş adam motor takır takır takr yapıyodu falan bide marş motoru arıza yaptı. okadar başka hiç bir arızası olmadı olmazda gibime geliyo. vitesten atma huyu yok. hatta benimkine senkromençli bile diyebilirim.

uygun rotovotörü rahatlıkla çalıştırır tabi.çiftçekerleri biraz arızası bol oluyo. elbetteki fazla bişey beklemek olmaz ama bize hayli hayli her işimize yetiyo. 3 lü 10 numara taktım fakat ayar klu kullanılmaya kullanılmaya içi toprak dolmuş o yüzden pulluk sağa çok yatı olduğu halde 3-1 ara 3-2 ile bile sürdüydü. eğer temiz bişey bulursanız süper modlinden büyük kartel olanı alın derim. diğerleri 5 para etmez. bide işborada lastik çok önemli. lastiği yoksa hiç yürümez

çok motor kurtardım işbora ile baya baya pehlivandır yani ok-*-s

ama paranız biraz daha iyisine yetiyosa daha iyi bişeyler alabilirsiniz ama bana ufak olsun derseniz sağlam bi işbora size yeter merak etmeyin. kısmetse bu yazın bol bol performans çekerim işboranın.