işbora traktörler neden ucuz ?

Ynt: işbora traktörler neden ucuz ?

Sayın wood;
Net hatırlayamamakla birlikte 2000 civarı olabilir. :S

işboralar çabuk hararet yapıyor. türkiye iklimine uygun değil sanırsam. Az işle zorlamadan iş görür. yolda gidip gelir nihayetinde. 20 dönümün üstesinden gelir.

isboranın bi modeli var onlar cok sıkıntı acıyor sanırım sd 4000 ler sürekli üst kapak yarıyor conta yakıyot fakat büyük 55 beygirlik yandan farlı bi modeli var sanırım rocky nin dediği makinadan oda büyük motor demişti hararet yapıyor fakat traktor motor rektefeden baska sıkıntı acmadı 4 takviyeli vites secenegi cok sanzımanı cok ufak ve cok hafif bi traktor fakar cift ceker sahibi 3,5 milyara insattan cıkma aldı 30 dönüm yer işliyor iş görüyor tabiki ama parca yok hararet yapıyor cok ön kaldırıyo ön çekeri bi değişik fakat rotovatorde cok zorlanıyor . benden tavsiye leyland al işbora alma leyland cok sıkıştırsanda harareti yükseliyor fakat bi kere yolda kaldığını görmedim ve iş bora yakıt pompa arıza verirse yandın kendinden pahalı illa alacam diyorsan dediğim gibi büyük olanları var yada nc 50 motoru takılmışlar var onlardan al tek sevdiğim yönü frenleri güzel tutuyor

20 dönümü bir günde bitirmek gibi bir derdiniz yoksa işinizi çok rahat görür, iki senede kendini amorti eder, parayla başkasına yaptırsanız istediğiniz gibi iş yapmaz, dünyanın parasını verirsinzi

nh_fıat link=topic=55512.msg594379#msg594379 date=1337091726' Alıntı:
leylandda kışın çalışmıyoryaw :D
işbora cok calışıyo ya :D leyland temiz bakımlı ise calışır 184 ingiliz bmc motorlu olacak yeni bmc otobüsleride hararet 110 da calışıyor

Black.Boyss.37 link=topic=55512.msg594399#msg594399 date=1337093613' Alıntı:
işbora cok calışıyo ya :D leyland temiz bakımlı ise calışır 184 ingiliz bmc motorlu olacak yeni bmc otobüsleride hararet 110 da calışıyor
valla bzm köyde bitane 154 var. mavi. bi gün çalıştırcaktı adam ta nerden nereye salladık gene çalışmadı sonra 255t takviye yaptı sonra bi çalıştı bu seferde yarım saat kap kara duman attırdı ;D ;D ilkbahardı.

işbora leylandtan daha iyi bence gördüğüm leylendları hiç gözüm tutmuyo.işbora leylanda göre çok çk iyi tabi işboranında leyland seviyesi olanları var. tamamen temizliğine bağlı. bizim komşu köyde var bayırı zor çıkıyo garibim. :)

Black.Boyss.37 link=topic=55512.msg594409#msg594409 date=1337095635' Alıntı:
bakımına göre hacım şimdi ama işbora diri motor 4 piston
bir işbora kullanıcısı olarak gücüne göre çok iyi bir traktör. ve fren sistemi süper yağlı fren gibi fren var taski sanırsın :D vites seçenekleri çok iyi. kuyrukmili çok iyi önünede 3-4 tane ağırlık takarsan yükte koşacağın zaman ozaman şimdiki t480 alma işbora al daha iyi. :D

arkadaşlar bende işbora almayı düşünüyordum ama anlatılanlara bakınca vazgeçtim gibi. şimdi 135 massey düşünüyorum yada 7-8 civarı işimi görecek hangi traktör olur. 20-30 dönüm arazi işleyecek, ot biçebilecek, bir traktöre ihtiyacım var hangi traktör olur sizce yardım eder misiniz?
bu 76 model 60 lık sameler nasıldır mesela?

koreli link=topic=55512.msg635594#msg635594 date=1349167335' Alıntı:
arkadaşlar bende işbora almayı düşünüyordum ama anlatılanlara bakınca vazgeçtim gibi. şimdi 135 massey düşünüyorum yada 7-8 civarı işimi görecek hangi traktör olur. 20-30 dönüm arazi işleyecek, ot biçebilecek, bir traktöre ihtiyacım var hangi traktör olur sizce yardım eder misiniz?
bu 76 model 60 lık sameler nasıldır mesela?
ford bakabilirsiniz :)