Ynt: İşletmede Yoğun İş Temposu (Newholland TT65 kepçe,kürek işleri)
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
ismail_17 link=topic=80701.msg957668#msg957668 date=1421259936' Alıntı:
İşçi çalıştırıyormusun .
İki öğünmü bakım yapıyorsun şu an.
Sabah bakımı saat kaçta başlıyorsun akşam bakımı saat kaçta.
Kolay gelsin bereketli olsun , yem karma romorku işleri hafifletecek
Bakım sağım vs. işler için işçi çalıştırıyorum abi sabit işçim var,temizlik balye gübre çekme vs. işlerini genelde kendim yapıyorum,2 öğün yemleme ve 2 öğün sağım yapılıyor akşam 4 sabah 4 sağım yemlemede sağım sonrası,yonca hacimce büyük olduğu için yem mikseri ihtiyacı doğuyor aslında elle miksergibi karma yapıyoruz.
ORION link=topic=80701.msg957681#msg957681 date=1421260927' Alıntı:
Paylaşım için sağol abi çok güzel fotolar ön yükleyici şart hakkaten sana hele yem karma makinesinden sonra ...
Birde bu fabrika yemlerini çuvallanmış değilde direk kamyona veya romorka döktürmek almak gibi bir imkan var mı daha ucuz olur mu acaba? hem direk yükleyeci ilede alınabilir...
Yemi damızlık aracılığı ile doğrudan fabrikadan alıyoruz yani piyasada 48 tl olan yemi şuan 41 tl ye alıyoruz bu şekilde şuan için dökme yeme ve yem yapma tesisine ihtiyaç yok.
ertac sahin link=topic=80701.msg957691#msg957691 date=1421263207' Alıntı:
kolay gelsın abı

calıskansın maasallah .
tt ye kepce takma konusunu bı daha dusun bence.., vıteslerı uygun degıl ,ılerı gerı shuttle yada levyelı olursa cok rahat oluyo .zaten tt nın gerı vıteslerı de sıkıntılı

karar senın
Haklısın Ertaç bende araştırmalarım sonucu hem tt65 in ön kepçe için küçük olduğuna hemde vites sisteminden dolayı uygun olmadığına karar verdim,yem mikseri aldıktan sonra 2. bie traktör ihtiyacı oluşacak gibi alırsam ozaman önden yükleyicili traktör almayı düşünüyorum.
İşletmedeki eksiklikleri zamanla yapmaya çalışıyorum şuan için yem mikseri aldım,mikser alınca kaba kesif yem deposu ihtiyacı doğdu onun anlaşmasını yaptım bu günlerde ambar yapımına başlayacağız,yazın İnşAllah ilk işlerden biri silaj için kalıp beton silaj depoları yaptıracağım.