bir zamanlar yeni traktörüm meaşallah diyip gezen biri vardı.sonra traktörlerin kendisinin olmadığını tigemin olduğunu ispatlayınca haber alınamadı.bu eyup reis33 nickli arkadaşdada sıkıntılar var.ben 1 tane yakaladım 
ayrıca yazdığı cümleler rahatsız edici.dandik hattat vs gibi konular açmıştı.bu konuyu açmamın sebebi bizi enayi yerine koymamasını istiyorum ve uslubunu düzeltsin diyorum... ok-*-s
eyup reis33 link=topic=56761.msg642166#msg642166 date=1351277967' Alıntı:arkadasim sen johndereyi sucluon peki sen yorendeki BAİİYLE Mİ SİKİNTİN VAR YOKSA FİRMANİN KENDİSİMİ? CUNKU SUANA KADAR JOHN DERE DUNYADAKİ EN İYİ FİRMA BİZİM BURDAKİ BAİ COOK ANLAYİSLİ BELKİ SENİN BAİİ ADAM OLMAYA BİLİR AMA SEN KALİTEDEN VAZGECME JD YE HAKARET ETMEYİN HAKARET EDİLCEK FİRMA DEİL BENDE CİFTCİYİM?
evet 1 gün arayla 2 ileti.ilk iletide çiftçi ikinci iletide bayi.bir gecede bayilik alma ihtimali yok çünkü bayram tatili ;Deyup reis33 link=topic=56147.msg642228#msg642228 date=1351314244' Alıntı:tamam claas guzel biçer uretiyor ama orada jd nın w 540 modeli olsa idi jd alırdı bizde 9970 pamuk hasat makinesi var cok memnunuz jdd pamuk biçerinde dunya lideri suana kadar massallah arıza vermedi 2006 model ve aynı zaman da mersin john deere baiisiyiz gecenyıl urfalılar 250.000 dolar tklif ettiler vermedik.
ayrıca yazdığı cümleler rahatsız edici.dandik hattat vs gibi konular açmıştı.bu konuyu açmamın sebebi bizi enayi yerine koymamasını istiyorum ve uslubunu düzeltsin diyorum... ok-*-s