İŞTE TD 75 D NİN GÜCÜ

Ynt: İŞTE TD 75 D NİN GÜCÜ

mısırda mısır olsa helal olsun diyeceğim ne boy var ne kalınlık nede kom u var iyi show yapmışsın ama helal olsun

arkadaşın dediği doğru ama bi traktör bu mısırı ancak 2nin 3yle biçer bu çok daha hızlı seri bir
traktörün gücü asıl sılajda belli olur bence yemiyosa o traktörde iş yoktur

))) hani yeniler olsa tamamda gardas bizde 2007 vardi burnumuzdan getirdi, hemde tam bundan..turboda taktirdik yine degisiklik olmayinca dehledik gitti. ama iyi paraya gitti oda baska bisey.....

Mısır biraz seyrek ve zayıf.ayrıca makina şanzımanlı galiba.şanzımanlı makina motoru kayışlı kadar zorlamıyormuş duyduğuma göre.

Bu yorunlarım(ız) hevesini kırmasın.Paylaşım için teşekkürler.Başka paylaşımlarınızı bekilyoruz.

arkadaşlar ben bu işe şaşıyorum bazıları aşırı memnun bazıları elinden çıkardığına seviniyo
sizinkinin neyi kötüydüki

paylaşım için teşekkürler...ama bu mısır o motoru yoramaz. 4 metre boy olacak bilek gibi kalınlığı birde 6 - 7 sümek olacak bak bakalım ozaman tavşanlamı , kaplumbağaylamı gidiyor..

SADIK480 link=topic=51709.msg526659#msg526659 date=1328128521' Alıntı:
arkadaşın dediği doğru ama bi traktör bu mısırı ancak 2nin 3yle biçer bu çok daha hızlı seri bir
traktörün gücü asıl sılajda belli olur bence yemiyosa o traktörde iş yoktur

bir arkadaş 60-56 ' yı satıp TT65 4x4 alacaktı.son anda deutz agrolux 65 aldı. slajda motor çok devir kaybediyor. slaj performası 60-56 kadar yok.ama çekişi 60-56 dan fazla.

benim motorla 4-80 sılaj biçtim oldukça kalın dekarda 12 ton aldık 2nin 1yle biçtim benle birlikte mf 3085 vardı hararet yaptı tamire gitti
makinalar özbudak tı

masseysuper90 link=topic=51709.msg525768#msg525768 date=1328045797' Alıntı:
mısırda mısır olsa helal olsun diyeceğim ne boy var ne kalınlık nede kom u var iyi show yapmışsın ama helal olsun
katılyorum düşüncelerine. Td75 kötü veya iyi traktör olduğu bu kadar mısırla belli olmaz. ucuz reklam olmuş.

bu mısırı 54c bile biçer zaten ama hızlı biçmesi önemli
malina mısırı içeri alcak doğrucak vede bacadan fırlatcak bunun hepsini hızlı yapınca belli olur bence