İşte yeni Başak red power fiyatı!!

Arkadaşlar sahibinden de gezinirken dbu ilana denk geldim.

Screenshot_20200718-184401.jpg

Pazarlığa girdik maksat tam fiyat öğrenmekti 450 dediler 425 e indiler eğer tam niyetli olursak birşeyler daha yapabileceklerini söylediler takasa iyi fiyat verdiler.

Şimdi bence de çok yüksek fakat td110 un 300 olduğu piyasada bu özelliklerde bir makine normal gibi allah alana ödeme kolaylığı versin ben o paraya 2.el bi john deere veya fendt alırım keyfime bakarım.

Pazarlığa girdik maksat tam fiyat öğrenmekti 450 dediler 425 e indiler eğer tam niyetli olursak birşeyler daha yapabileceklerini söylediler takasa iyi fiyat verdiler.

Şimdi bence de çok yüksek fakat td110 un 300 olduğu piyasada bu özelliklerde bir makine normal gibi allah alana ödeme kolaylığı versin ben o paraya 2.el bi john deere veya fendt alırım keyfime bakarım.

hangi traktör için 450 fiyat verdiler?

500 bine alıp yarın 300 bine satmaktansa nh jd mf fend gibi makinelere 600 bin verip yarın başım sıkıştığında aldığım fiyata yakın fiyatlara satarım daha mantıklı olur piyasası olmayan bir makina için değmeyecek fiyat

Ucuz olsa kıymeti olmazdı bence gayet başarılı olmuş helal olsun firmaya parası olan alacak buda bu traktörü diğerlerine nazaran daha kıymetli yapacak

Bir mal alırken ben bunu kaça alırım değil istediğim zaman satabilirmiyim satarken zarar edermiyim diye bakmak gerek , galeriler satılamayan motorlarla dolu, landini, mccormik, claas, hatta fendt satarken değerinin çok altında gidiyor, çiftçide çok para kazanamıyorki amaaan desin, bir atımlık barutumuz var onuda toplama mala gömemeyiz, mf, nh, jd gerisi hikaye