İşte Yeni Traktörüm Valtra a85

Sevgili arkadaşlar sonunda Traktör seçimimi yapmış bulunmaktayım. Fotoğraflarını eklemeye çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. Birde kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Hangi malzemeleri koşmam gerektiği konusunda... (Önceki Traktör 1990 MF 265 ' ti. Şimdiden teşekkürler. :)

Ynt: İşte Yeni Traktörüm Valtra a85

Hayırlı olsun.Çok güzel bir seçim yapmışsın,yolda valtra mazotu içer ;) İthal mi yerli mi ? Kabinli mi kabinsiz mi ? :D

hayırlı olsun diyelim. :) Hangi ekipman kullanacağın konusuna gelince toprak şartlarını arazi eğimiini falan detaylı açıklarsan ona göre yardım olacaktır.

Teşekkür ederim.
Trakya. Genelde kara toprak yapısına sahip arazilerimiz. Engebeli arazide var.

hayırlı olsun güle güle kullanın ..zıfır makinada başka oluyor ..boya kokulu

Ön PTOlusu var ama 20,000 gibi fark olduğunu söylediler.

4 lü 14 numara alırsan Bedri abi tam olur düşüncesindeyim. Her yere uyar. Edirnenin neresindensin acaba?

ydincbayram link=topic=54809.msg581605#msg581605 date=1334608331' Alıntı:
Güle güle kullan. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
doganbey1 link=topic=54809.msg581607#msg581607 date=1334608405' Alıntı:
4 lü 14 numara alırsan Bedri abi tam olur düşüncesindeyim. Her yere uyar. Edirnenin neresindensin acaba?
Merkeze bağlı M. Sofular Köyünden.

Hayırlı olsun güle güle kullanın , sakıncası yoksa kaça mal olduğunu yazabilir misiniz?

hayırlı olsun klasik pulluk alacaksan 4 lü 16 alpler otomatik alacaksan 4 lü 14 ünlü al en uygun pulluklar bunlar bence