Iste jd saatte 12 dönüm sürüyor olay da bu yakit çok iş de çok işi çok yapamazsan yakıtı çok yakar ekipmanın uyumlu olacak ki 4.5lt motor boş boş gezmeyecek tarlada
5 14 çeken traktör saatte 10 dönüm sürer derlerdi bende 5455 daha büyük çeker diyerek yazdım. 7 dönüm sürse 1.5 falan yapar oda iyiSürmüyor ki saatte 10 dönüm.
Abi jd nin çok yakmadığını ben senelerdir biliyorum. Kullanmadan anlamak çok zor.Adam akıllı ekipmanla çalışmak gerekir.Başkalarına anlatmak çok zor senelerdirde jd çok yakar lafı zaten almış yürümüş.Iste jd saatte 12 dönüm sürüyor olay da bu yakit çok iş de çok işi çok yapamazsan yakıtı çok yakar ekipmanın uyumlu olacak ki 4.5lt motor boş boş gezmeyecek tarlada
Jd nin tek sikintisi (Riçin) agir oldugu icin yolda cok yakiyor yol vitesi olmasina ragmen bu motorlari tarladan cikarmayacaksin ayak işine gelmiyorlar bide ekipmanin hassasiyeti büyüklügü vs cok büyük etkenAbi jd nin çok yakmadığını ben senelerdir biliyorum. Kullanmadan anlamak çok zor.Adam akıllı ekipmanla çalışmak gerekir.Başkalarına anlatmak çok zor senelerdirde jd çok yakar lafı zaten almış yürümüş.
Aynen abi zaten r serisinin ayak işinde işi ne. Atıyorum 15 tonluk romörk bağlasan taşımacılıkta yoldada az yakarJd nin tek sikintisi (Riçin) agir oldugu icin yolda cok yakiyor yol vitesi olmasina ragmen bu motorlari tarladan cikarmayacaksin ayak işine gelmiyorlar bide ekipmanin hassasiyeti büyüklügü vs cok büyük etken
Hocam bu uygun ekipmanla saatte kaç dönüm sürer? 66 lt mazot yakıyormuş.
Iste jd saatte 12 dönüm sürüyor olay da bu yakit çok iş de çok işi çok yapamazsan yakıtı çok yakar ekipmanın uyumlu olacak ki 4.5lt motor boş boş gezmeyecek tarlada
yanlış yapmışsın 130 alınca napcan 5+1+1 oluyormu?5 kulak 14inç
Yeni aldigim 5li 18 inç sonra +1 ekleyince 6lı oluryanlış yapmışsın 130 alınca napcan 5+1+1 oluyormu?
MF 8737 10800 kg JD 8370 14800 kg arada 4 ton fark var, JD 13000 kg çeki kuvveti var, tır çekmek için biçilmiş kaftan .![]()
Ekonomiye can vermiş abi.
4 ton ve 90.000⬠fark banada çok ilginç geldi [emoji4]
MF Nominal 340hp Max 370hp JD nominal 370hp max:407hp, Beygirleride ıcık daha büyük![]()
Ankara Jd galerisinde 5 tane büyük MF var. Hatta birisi 7618. 200 300 saatte. Neden acaba diye hep soruyordum. Meğer hep 6R serisi almışlar.
Mesele konuşturmak değil sen olayı yanlış anlamışsın. Mesele Türk ciftcisinin isteğine cevap verebilmek. Bence bunu şuan 100 hp nin üzerinde en iyi massey ferguson yapıyor.
7618 kullanan eski jd kullanicisi umdugunu mf de bulamayinca geri geldi yuvaya 5612 de 8 saatte zaten forumda paylaştı uğurun motor40 saatte 7618 5612 ondanda düşük saati
Usta o ek ağırlıksız.140 hp 6614 ek ağırlıksız 5700kg.12x55 ön + 4x50 toplam 6560 kg çıkıyor.emsali traktörler kaç kg?