Sen Konya'da mı ikamet ediyorsun eğer ediyorsan video vs çekip paylaşabilirsen güzel olur.Ben üst segment traktör alacak oluyum zaten ki john deere fendtten pahalı olsa bile john deere alırım bu adamların hakkını vermek lazım
Sen Konya'da mı ikamet ediyorsun eğer ediyorsan video vs çekip paylaşabilirsen güzel olur.Ben üst segment traktör alacak oluyum zaten ki john deere fendtten pahalı olsa bile john deere alırım bu adamların hakkını vermek lazım
Sen Konya'da mı ikamet ediyorsun eğer ediyorsan video vs çekip paylaşabilirsen güzel olur.
Carsamba fuardaydım masseye ugramadim bile jd çok kalabalıktı erkunt cok kalabalıktı tümosan zaten 1 dönüm yer cevirmişti
Normal bizim milletimize yadırgamam yani dedem öldü gitti dilinde hep "icat çıkartma" lafiydıTümosan bu sefer çookk fazla sattığını söylüyor gidenler amcam ilk gün gitmiş millet senet sırasına girmiş tümosan standında [emoji846]
Bence kafa kafayalar bilmiyorum buda benim görüşüm.Tabi doğru haklısın , fiyat olarak önde de olabilir belki de olacaktır ama bugün çok detaylı olmaasa da inceledim. Fendt 1 tık önde.
6130R şuanda 8 ton arka jantlarda agırlık yok [emoji1303]![]()
6616 (full agirlikli) arkasında römork gibi boşuna gelmiyorHangi kantarda tartıyosunuz?
Arka ağırlıklarını taksan 10 ton heralde..
Hangi kantarda tartıyosunuz?
Arka ağırlıklarını taksan 10 ton heralde..
O 6115 in agirligidir çünkü 600kg ek agirligi ile 6200kg geliyor benimki 6130 un hem şase daha uzun hem lastikleri büyük5640 kg çıplak ağırlığı var 130 un.
2400 kg ek ağırlık mı var üstünde?
Carsamba fuardaydım masseye ugramadim bile jd çok kalabalıktı erkunt cok kalabalıktı tümosan zaten 1 dönüm yer cevirmişti
6130 jd nin 6700 kg nakliye ağırlığı var5640 kg çıplak ağırlığı var 130 un.
5640 kg çıplak ağırlığı var 130 un.
5400 derken bu 5450 degil [emoji23][emoji23]
Şu 6130 u bi kantara çıkarın atın fotoğrafını bakalım yoksa uzayacak.
Sende mi efsunlandın nail abiKantar falan ne iş? Erkunt pazarına dönmüş konu,
Ben Zetor HD 150 diyorum, sizde Zetor a gelin kapansın bu konu, TR de fabrikasıda 5 aya kadar kuruluyor zaten.