JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....

Ynt: JHONDERE TUTULMUYOR DİYENLERE EN GÜZEL ÖRNEĞİ BU OLSA GEREK....

bayi bu traktörü liste fiyatı üzerinden sıfır bir traktörle takas ettiyse ,hemen nakite çevirmek için bu fiyata verebilir.bazen böyle olaylara şahit oluyoruz..

ramiz balcıoğlu link=topic=59805.msg648696#msg648696 date=1352753287' Alıntı:
bayi bu traktörü liste fiyatı üzerinden sıfır bir traktörle takas ettiyse ,hemen nakite çevirmek için bu fiyata verebilir.bazen böyle olaylara şahit oluyoruz..
inşallah öyledir.

ramiz balcıoğlu link=topic=59805.msg648585#msg648585 date=1352742919' Alıntı:
evet haklısın. traktör almak isteyenler için iyi fırsat.al tepe kullan. 800 saatte motora neolurki.daha ancak açılmıştır.
motora hararet yaptırabilirler 800 saatte yada şanzumana bi arıza verdirebilirler mesela

aganınoglu link=topic=59805.msg648741#msg648741 date=1352755234' Alıntı:
motora hararet yaptırabilirler 800 saatte yada şanzumana bi arıza verdirebilirler mesela
o ihtimalleri bolca düşündüm ama en azından ilan başlığında sıfır ayarında denmezdi şayet kusurlu bir makine olsaydı,, diye düşünüyorum....

şimdi sıfır ayarında dendimi 10 numara olmalı.

fiyat uygun olduğundan traktör hemen satıldı.yukarda ki sahibinden.com daki ilanın linkini ekleyeli henüz 1 tam gün bile olmadı.fiyatı görünce gerçekten bu kadar da olurmu demiştim ama 1 günde satılınca demekki değerinin altındaki hemen satıldı diyorum.şimdi sıfırı 54-55 olurda henüz daha 800 saatte 2011 modeli hiç 37 olurmu.bu traktörü bir galeriden diyer bir galeri dahi satın alsaydı o bile en az 3-4 bin tl para kazanırdı.satan galeri içinse düşüncem şu.zannedersem satamam jhondereyi kim alır dedi ve o bölgede de jhondere fazla tercih edilmiyorsa o yüzden de fiyatı bu kadar düşük tutmuş olabilir.saygılar.

Baba540 sana katılmıyorum.Ben hiçbir çiftçinin zorda kalıp malını satmasını istemem ama bir fiyat belirlenerek ülke çapında satışa sunulmuş bir traktörü almanın ayıp bir tarafını göremiyorum.Adamı tanımıyorum, ondan alacağıma karşılık malına ucuza konmuyorum,ne isterse veriyorum.Ve belkide adam başka bir fırsatı değerlendirip burdaki kaybından daha fazla bir kazancın peşinde.
Traktöre gelirsek: Yıldız kayması gibiydi ((

Göktürk- link=topic=59805.msg648857#msg648857 date=1352797680' Alıntı:
Baba540 sana katılmıyorum.Ben hiçbir çiftçinin zorda kalıp malını satmasını istemem ama bir fiyat belirlenerek ülke çapında satışa sunulmuş bir traktörü almanın ayıp bir tarafını göremiyorum.Adamı tanımıyorum, ondan alacağıma karşılık malına ucuza konmuyorum,ne isterse veriyorum.Ve belkide adam başka bir fırsatı değerlendirip burdaki kaybından daha fazla bir kazancın peşinde.
Traktöre gelirsek: Yıldız kayması gibiydi ((
evet traktörünü ucuz satıp bitişik tarlayı daha ucuza alabiliyor veya daha başka yerlerde daha güzel şekilde değerlendirebiliyorsa gerçekten güzel.aslında benin anlatmak istediğim tam o deyildi.zaten birisi başka bir yatırım için birşeyini satıyorsa o zaman aslında sıkışarak birşeyini satmış olmaz.sıkışarak satmaktan kasıt ödeyemediği kredi borcu , ansızın gelen bir kaza ,vs vs durumlardan bahsediyorum...işte ben bu durum da kalan birinin malını almayı istemezdim demek istemiştim.yoksa bizde vakti zamanın da caddy aracımızı 30 bine sattık.değeri en az 33-34 tü.gittik o paraya tarla aldık.şimdi aynı tarla en az 8-10 tane cady alır.ikisi tamamen farklı şeyler diye düşünüyorum.

gel gelelim traktöre.bu traktörü bu galeriden başka bir traktör satan galeri dahi alsa inanın en az 3-4 bin tl para kazanırdı.tezgahında da en fazla 1 ay kalmazdı.uygun olduğu içinde zaten 24 saat bile durmadı satıldı.saygılar.

arkadaslar uzun suredir forumda yoktum bizim tarsus con dere baisi nh tt50 2011 model 700 saat te tks etti. tt50 28 milyara gitti simdide t55 var ellerinde tekçeker 2011..