Kolay gelsin. Bereketli olsun. Ben de bugün Lüleburgaz Ahmetbey kasabasındaydım, Millet harıl harıl arpa biçiyor. Başka taraflarda daha durgun devam ediyordu biçim.
sağolasın ismail pazartesi yoğun yağışlı görünüyor hava durumu şu aralar herkes arpayla kalan otlarını bağlamaya çalışıyor
Bereketli olsun kolay gelsin

arpalar güzel maşallah
Sağolsun tesekkurler.geçen seneye göre gayet iyiler.
Bereketli olsun bizde bu gun bictik .
sağolasın abi.verim iyidir inşallah
bereketlı olsun allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin
Sağolsun tesekkurler hepimize inşallah
Bereketli olsun kazasız belasız inşallah başlamışsınız.
Sağolasın tesekkurler.arpalardan başladık,köydede pek arpa kalmadı zaten.buğdayların bi haftadan fazla olması sürer gibi
Bereketli olsun kolay gelsin. Bu sene arpalar bizim burdada 500kg civarı ama geçenlerde 650kg Lord biçtim. Seneye Lorda mı geçsek ne yapsak
sağoalsın mustafa tesekkurler

bizimde 500 küsürlere tekabul ediyor gibi.buda gayet iyi çok şükür arpayı anıza ekiyoruz.Lord verim olarak okadar farkediyorsa olabilir ben zaten hayvanlara yarma için ekiyorum satışlık ekim yapmıyoruz.tane olarak iyiyse kullanabilirm
Bereketli olsun kolay gelsin.
Sağolasın ercan tesekkurler
Bereketli olsun Allah kaza bela vermesin
sağolasın hepimize insallah
bereketli olsun , verimler güzel.
tesekkurler şuan için verimler civar kesimlerdede iyi umarım buğdaylarda boyle olur.
maşallah bereketlı olsun sızın biçim zamanı sakin geçio anlaşılan bizim burda biçer sırası kavgası yapmakdan çok hareketli geçer
sağoalsın tesekkurler.Valla bizim burda makinalar günde bi iki parça biçip geliyo köyde makina var baya oyuzden sezon olmayınca makinalar yatıyor
Güzel paylaşım. Bereketli olsun...
sağolasın erkan tesekkurler
Bereketli olsun john deere in içi gayet sessiz.
tesekkuler.kabin izalasyonundan memnunum.üstelik common rail sistemlide değil motor tam gazda baya sesli çalışıyor ona rahmen içerisi konfor olarak sessiz ve rahat
sağolun tesekkurler