Aynen öyleMotor Euro3 mü. Eğer öyleyse bazı arkadaşlar memnun. Ama bence güç artmaktan ziyade bayılmalardan kurtulursun. Oda bir nevi güç sayılır.![]()
Arkadaslar bu eksantirik degisim isi her markada oluyormu .birde yeni alinan traktore sibop ayari yaptirmak lazimmi ,eger oyle ise kac saatte yaptirmak lazim. birde sizin isteginiz uzerinemi degisiyor eksantirik yoksa servismi diyor degistirelim diye ve ekstra bir ucret aliyormu.
Ayrica fabrika neden uygun eksantirik mili koyup satmiyor ki
Kulaktan dolma bilgiyle.Arkadaslar bu eksantirik degisim isi her markada oluyormu .birde yeni alinan traktore sibop ayari yaptirmak lazimmi ,eger oyle ise kac saatte yaptirmak lazim. birde sizin isteginiz uzerinemi degisiyor eksantirik yoksa servismi diyor degistirelim diye ve ekstra bir ucret aliyormu.
Fabrikalar emisyon değerini düşürmek için Euro2 deki egzantrik milini kullanmıyor. Onun yerine Euro3 e uyumlu egzantrik milini kullanıyor ancak bu mil motor da bayılma yapıyor.Arkadaslar bu eksantirik degisim isi her markada oluyormu .birde yeni alinan traktore sibop ayari yaptirmak lazimmi ,eger oyle ise kac saatte yaptirmak lazim. birde sizin isteginiz uzerinemi degisiyor eksantirik yoksa servismi diyor degistirelim diye ve ekstra bir ucret aliyormu.
Bizede boyle bilgi verildi.değiştirdik çok iyide oldu ancak motorun ömrünü kisalttigi yönünde bi görüş var.yanlismi yaptık bilmiyorumFabrikalar emisyon değerini düşürmek için Euro2 deki egzantrik milini kullanmıyor. Onun yerine Euro3 e uyumlu egzantrik milini kullanıyor ancak bu mil motor da bayılma yapıyor.
En kötü ihtimalle Euro2 motor ömrü kadar olur. Ama Euro2 lerin ömrü kısamıydı ki onu bilmek lazımBizede boyle bilgi verildi.değiştirdik çok iyide oldu ancak motorun ömrünü kisalttigi yönünde bi görüş var.yanlismi yaptık bilmiyorum
Soylenene göre o motor euro 2 göre yapılmadığı için mişEn kötü ihtimalle Euro2 motor ömrü kadar olur. Ama Euro2 lerin ömrü kısamıydı ki onu bilmek lazım
Bizede boyle bilgi verildi.değiştirdik çok iyide oldu ancak motorun ömrünü kisalttigi yönünde bi görüş var.yanlismi yaptık bilmiyorum
Çok f arkedemedim ama güzel oldu.tavsiye ederim herkese.5403 ların kini taktik biz.şöyle söyleyim, ilk tirmigi b3 le yapıyordum oncesi.simdi her yerde c1 fark etmiyor.5li 8 no pullukla hemen hemen her yerde b2 ile cifte gidiyor.ama yağda eksilme oluyor ilintisi varmi bilmiyorum.700 saattteYakıtta çok fazla artış oldumu?
Çok f arkedemedim ama güzel oldu.tavsiye ederim herkese.5403 ların kini taktik biz.şöyle söyleyim, ilk tirmigi b3 le yapıyordum oncesi.simdi her yerde c1 fark etmiyor.5li 8 no pullukla hemen hemen her yerde b2 ile cifte gidiyor.ama yağda eksilme oluyor ilintisi varmi bilmiyorum.700 saattte
Orjinaliyle çok kullanmadan degistirdigim için yakıt konusunda çok emin değilim ancak azaldı gibi sanki.dediklerinin hepsi düzeldi.L95 i bilemiyorumDuman atması, bayılınca çabuk canlanması gibi karakterleri değişti mi? Yolda ve tarlada yakıt azaldı mı. Bizde John deere yok ama L95 e yapılır mı?
Iyi araştırın benceDuman atması, bayılınca çabuk canlanması gibi karakterleri değişti mi? Yolda ve tarlada yakıt azaldı mı. Bizde John deere yok ama L95 e yapılır mı?
Iyi araştırın bence
Forumda birisi demişti;soğutma ve yaglama ona uygun olamayabilir.yani yeni egzantrige.kimdi hatırlamıyorum
Öğreniriz bilmiyorum.95 newholland miAcaba kaç derece sizin taktırdığınız? L95 in motorunu bir türlü çözemedim çok yakıyor. Soğutmaya mudahale etmek kolay da yağlama sıkıntıya girerse o iş zor.
Öğreniriz bilmiyorum.95 newholland mi
Çok f arkedemedim ama güzel oldu.tavsiye ederim herkese.5403 ların kini taktik biz.şöyle söyleyim, ilk tirmigi b3 le yapıyordum oncesi.simdi her yerde c1 fark etmiyor.5li 8 no pullukla hemen hemen her yerde b2 ile cifte gidiyor.ama yağda eksilme oluyor ilintisi varmi bilmiyorum.700 saattte