John Deere 5055E Pistonlu Orta Kol Tavsiyesi

Orta kolumun kaç cm olduğunu nasıl öğrenirim? Hangi markayı önerirsiniz, alırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

5065 e 55 cm aldım ama 50cm daha uygun sanırım. Orjinal ortakolu tam kapat ölç 50 cm civarı olması lazım. Ben 5-6 yıl oldu lider marka almıştım ufak tefek yağ kaçakları oldu ama kullanıyorum hala

5065 e 50 cm aldim tam geldi,marka olarak führer marka 2 sene oldu bi sıkıntı yok sizde alacaksaniz 50 cm almalisiniz führer i tavsiye ederim.

İkisininde orta kolu aynı olması lazım. 55cm uzun mu geliyor hocam bir sorun mu yaşadın?
Sorun yaşamadım kurtarıyor ama kapalıya takın kullanıyorum çoğunlukla. 50 daha uygun diye biliyorum ondan dedim. Tek sıralıSilaj makinesine tek dingil römork takarken işime geliyor uzun olması yani daha aşağıya bırakılan römorklaeı alabiliyorum