JOHN DEERE Mİ FENDT Mİ?????

Ynt: JOHN DEERE Mİ FENDT Mİ?????

SmhGwz link=topic=44861.msg665971#msg665971 date=1355621213' Alıntı:
adam jdyi övmek için konuyu hortlatmış :D
eyup reis bu aralar yok ama adam agzını jd ıle acıyor jd ılekapatıyor konularına yorumlarına bak jd jd

Yuksel hp li traktorler de vario benzeri sanzumana sahip prensip olarak ayni yani fendt ten farki yok. Fakat alt klasmanlarda fendt in vario du fark taratiyor onun disinda farkli olan birsey yok.

kubotacılar belli oldu işte bence soruya gelince fent iyi traktor sadece dogu almanyada uretılen traktor ama john deer de kaye alınmayacak bi traktor deyıl yanı simdi almanyada brazılyada hindistanda amerıkada uretılen bi traktor yani bence john ddeer daha iiiii kanaatım
ayrıyetten bi soru STEYR CVT Mİ YOKSA FENDT VARİO MU

Fendt Fendt Fendt denilmişte.. Fendt Türkiye şartlarında kullanım için uygun bi traktör değil oldugunu düşünüyorum.. ha arazin çoktur işin büyüktür alırsın baba bi fendt halledersin işini.. ama ufak çiftçi için fendt yüksek bi çıta o yüzden servis yaygınlığı olsun parça sıkıntısı gibi problemlerın pek olmamasından dolajı John Deere derim ben.

servistir parçadır macera aramaya gerek yok.tabiki de jhondere...

yorumkarima ek olarak jd dunyadaki en eski markadir fakat bazi arkadaslar jd ovunce derde dusuyorlar aman jd ovulmesin diye bu bir kac uye jd dusmani sanki jd tavuklarina kist demis 2. side fendt dunyada jd kadar yagin digil jd nin 44 ulkede fabrikalri var.mesala gecen birine 7820 parcasi lazim olmus turkiyede parca yokmus jd baiisi 3 gunde amerikadan parcayi getirmis vs vs jd ile fendt diyosunuz ama jd ayri bir dunya ki fendt le arasinda gerek pazar payi gerek yayginlik acisindan daglar var peki neden jd teknolojik degildide agriteknica da bircok madalya alip lider oldu neden 7280r yilin traktoru secildide fendt vario secilmedi yani artik jd nin liderligini dunyaya yaymis dunya daki en eski firma turkiye de jd olsa ne olmasa ne adamlar kendilerini her konuda asmislar biliyormudunuz ama jd nin bir gunluk arge masrafi 5 milyar dolara yakinmis 60.000 i geckin calisanla dile kolay 175 yillik bir marka ne yazikki bilip bilmeden bu eski ve dunyanin en koklu firmasini karaliyorlar jd fenttende masseyden de nh den eski bir markadir. VE DUNYANİN LİDERİDİR ve ne yazikktirki bu forum da jd yi ovenlere bir tavir var masseyi vs kendi markalarini ovsek ammenna ama jd ovuldugu zaman derde dusen arkadaslarimiz var..

eyup reis33 link=topic=44861.msg666300#msg666300 date=1355686604' Alıntı:
yorumkarima ek olarak jd dunyadaki en eski markadir fakat bazi arkadaslar jd ovunce derde dusuyorlar aman jd ovulmesin diye bu bir kac uye jd dusmani sanki jd tavuklarina kist demis 2. side fendt dunyada jd kadar yagin digil jd nin 44 ulkede fabrikalri var.mesala gecen birine 7820 parcasi lazim olmus turkiyede parca yokmus jd baiisi 3 gunde amerikadan parcayi getirmis vs vs jd ile fendt diyosunuz ama jd ayri bir dunya ki fendt le arasinda gerek pazar payi gerek yayginlik acisindan daglar var peki neden jd teknolojik degildide agriteknica da bircok madalya alip lider oldu neden 7280r yilin traktoru secildide fendt vario secilmedi yani artik jd nin liderligini dunyaya yaymis dunya daki en eski firma turkiye de jd olsa ne olmasa ne adamlar kendilerini her konuda asmislar biliyormudunuz ama jd nin bir gunluk arge masrafi 5 milyar dolara yakinmis 60.000 i geckin calisanla dile kolay 175 yillik bir marka ne yazikki bilip bilmeden bu eski ve dunyanin en koklu firmasini karaliyorlar jd fenttende masseyden de nh den eski bir markadir. VE DUNYANİN LİDERİDİR ve ne yazikktirki bu forum da jd yi ovenlere bir tavir var masseyi vs kendi markalarini ovsek ammenna ama jd ovuldugu zaman derde dusen arkadaslarimiz var..
tebrikler jd firmasından tam 5000 tl lik çek kazandınız. alk-*s
yaw kardeşim ne jd imiş şu. altın yumurtluyo sanki. övdün övdün de ne oldu. ne geçti eline. al ben nh kullanıcısı olarak nh çok mu umrumda. herkez senin gibi kllandığı sevdiği markanın bukadar çok muhabbetni ve savunmasını yapsa yandık biz. bu jd nin hiç kötü yönü yok mu :S

rocky link=topic=44861.msg666304#msg666304 date=1355686968' Alıntı:
tebrikler jd firmasından tam 5000 tl lik çek kazandınız. alk-*s
yaw kardeşim ne jd imiş şu. altın yumurtluyo sanki. övdün övdün de ne oldu. ne geçti eline. al ben nh kullanıcısı olarak nh çok mu umrumda. herkez senin gibi kllandığı sevdiği markanın bukadar çok muhabbetni ve savunmasını yapsa yandık biz. bu jd nin hiç kötü yönü yok mu :S
1 bumlar ovgu degil jd nin basarisidir
2 her guzelin bir kusuru vardir kusursuz hacet olmaz.

3 Guzel kardesim jd ister overim ister ovmem kaldi ki sende nh yi ovebilirsin sen eger nh yi oversen bu senin dusuncendir saygi duyarim.

eyup reis33 link=topic=44861.msg666319#msg666319 date=1355687708' Alıntı:
1 bumlar ovgu degil jd nin basarisidir
2 her guzelin bir kusuru vardir kusursuz hacet olmaz.

3 Guzel kardesim jd ister overim ister ovmem kaldi ki sende nh yi ovebilirsin sen eger nh yi oversen bu senin dusuncendir saygi duyarim.
:) bu yolda devam et sen ok-*-s yalnız şunuda belirtmek isterim bunu gerçekten içtenlikle söylüyorum jd ye alıştıracağın yerde jd den soğuttun beni :) saygılarımla :)

eyup reis33 link=topic=44861.msg666319#msg666319 date=1355687708' Alıntı:
Yanlış anladım saırım bizim sitemizde motor övmesi ve çekiştirmelerle mal karalaması yapan bi platform değil burası..
marka ve modellerin iyi ve kötü yönlerinin bilig alışverişini yapıyoruz ;)

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar yeşillerin hepsi dünyada lider aralarında bi gömlek fark olabilir

rocky link=topic=44861.msg666323#msg666323 date=1355687945' Alıntı:
:) bu yolda devam et sen ok-*-s yalnız şunuda belirtmek isterim bunu gerçekten içtenlikle söylüyorum jd ye alıştıracağın yerde jd den soğuttun beni :) saygılarımla :)
bak guzel kardesim ister jd al ister alma umrumda olmaz.ister sogu ister soguma sen jd alinca ben para kazanmicam kaldiki ben nh alsam sen kazanmican saygilar.