JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: JOHN DEERE TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

ben jd nın ustune motor tanımıyom bızde mf var yolda jd yuklu 18 ton mf bos da arkasına yetısemıyo 5715 ın arkasına valla ben boyle traktor gormedım

jd iyi haklısınız bende kullanıcıyım beki kaldırma kabatisesi az bunu kimse belirtmemiş yeni cıkan bazı aletleri kaltırmıyo

okan6445 link=topic=799.msg106954#msg106954 date=1228922341' Alıntı:
bak buna bende şaidim 5715 lerin ön lastiklerini burda da yedi o konuda haklısın
bende 5715 kullanıcısıym 3 yıldır....lastiklerde hiç bir sorun yok..hem lastileri John Deere üretmiyo bunada dikkat etmelisiniz....

xq288 link=topic=799.msg120131#msg120131 date=1230222820' Alıntı:
bende 5715 kullanıcısıym 3 yıldır....lastiklerde hiç bir sorun yok..hem lastileri John Deere üretmiyo bunada dikkat etmelisiniz....

ama lastikler arasında seçim yapıp takan jd firması...asıl buna dikkat çekelim.

amcamgilinde 5715 var, herşeyi mükemmel güzel, ama 2 senede lastikleri değiştirdiler.

ne olursa olsun,, jd. mükemmel bir traktör,bütün serileri ile,

jd lerın alman olanları harıka ama hıntlı olanlarda kabınden baska bırsey yok bence kuyruk mılı bıle tek devır kullananlar ıyı dıyor ama sımdı teknolojı devrı aynı paraya dahada ıyısı alınır alman yapımına lafım yok arkadaslar allah var harıka arada sadece 20 bınlık fark var

arkadaslar kusura bakmayın ama cogunuz johndeere nın ne oldugunuz bılmıyorsunuz özur dılerım ama john deere dedıgınız markada kalıte dusmesı dıye bırsey soz konusu deıl mexıco dıyorsunur onun ustunde mexıco parca bulamassınız montaj dıyorum baskada bısey demıyorum en ufak parcası bıle made in usa bakın derım ben baktım sordum uretımine bıle baktım gözlerımle baktım johndere yı kucumsuyorsunuz dıkkatınızı cekerım duydugunuzu soyluyorsunuz ayıp deılmı
arkadaslar görmenız lazım
ben kullandım 5615 de 8530 da her ıkısınede baktım kalıte dusmuyor yanı benım gıtmedıgım bıryer kalmadı john deere ıcın bılmedıgınız konuda konusmayın ne demısler buyuk lokma ye ama buyuk laf etme

ramazan arkadasıma katılıyorım sert yerde gitmiyor kım olursa olsun gelsin bana soylesin arkadaş sert te jd gitmiyorrrr... insan malını karalar mı ben taraf tutmuyorum bende 2tane jd var ikiside yumsakta süper ama serte glince ikiside yavur parasıyla beş kuruş etmez... uyrra*-*- bak saglamlıgına diyecegim yok kımseye laf edemez saglamlık konusunda.... ama sert yerde ayılıp bayılıyor makinalarımın markasıda biri alman 6515 115hp 6 silindir...öburu 5625 meksika 4silindir 85hp...yakıt dersen abi ikiside resmen iciyor yahu bakın bende başka makinarda var ama onları ovmuyorum elimdekileri paylaştım sadece...

gökoğlu link=topic=799.msg121062#msg121062 date=1230307879' Alıntı:
ama lastikler arasında seçim yapıp takan jd firması...asıl buna dikkat çekelim.

amcamgilinde 5715 var, herşeyi mükemmel güzel, ama 2 senede lastikleri değiştirdiler.

ne olursa olsun,, jd. mükemmel bir traktör,bütün serileri ile,
Traktörü alırken lastik seçnekleri sunulur....ebatlar....ve bunda...lastiklerin markasınıda değiştirebilirsiniz....

adanalı_01 link=topic=799.msg142750#msg142750 date=1232927582' Alıntı:
ramazan arkadasıma katılıyorım sert yerde gitmiyor kım olursa olsun gelsin bana soylesin arkadaş sert te jd gitmiyorrrr... insan malını karalar mı ben taraf tutmuyorum bende 2tane jd var ikiside yumsakta süper ama serte glince ikiside yavur parasıyla beş kuruş etmez... uyrra*-*- bak saglamlıgına diyecegim yok kımseye laf edemez saglamlık konusunda.... ama sert yerde ayılıp bayılıyor makinalarımın markasıda biri alman 6515 115hp 6 silindir...öburu 5625 meksika 4silindir 85hp...yakıt dersen abi ikiside resmen iciyor yahu bakın bende başka makinarda var ama onları ovmuyorum elimdekileri paylaştım sadece...
Sizde lastikle ilgili bir durum olabilir. Lastik konusu gerçekten karmaşık bir konu... Her ülkede farklı tür lastikler daha iyi performans veriyor, daha doğrusu aynı ülkenin farklı bölgelerinde hatta yapılan işlerle alakalı olarak aynı bölgede bile...
Bir traktör üreticisinin standart lastikleriyle her çiftçiyi memnun etmesi imkânsız bence zira herkesin koşulları farklı, toprağı farklı, yaptığı iş farklı...

Size tavsiyem gerçekten işinin ehli bir lastik bayisine giderek yaptığınız işlere göre ve yörenizdeki toprağa en uygun olacak lastiklere geçmenizdir.

Geçenlerde denk geldim Good Year bir araştırma yapmış (K.Amerika ' da) lastiğin markası ya da ebatları ne olursa olsun R1 lastikler R1W lastiklere göre işlenmemiş toprakta %11, işlenmiş toprakta ise %10 kadar çekişte performans farkı sağlıyormuş.
Yani K.Amerika çiftçisine (genelde onlar yolda traktör kullanmadıklarından) bunları tavsiye ediyorlar.
Ancak ülkemizde ve Avrupa ' da traktörlerin yol amaçlı kullanımı neredeyse tarla amaçlı kullanımına yakın olduğundan R1W kullanımı daha akıllıca zira bunlar yol koşullarında diğerlerinden daha uzun ömürlü imiş(aşınmaları daha uzun zaman alıyor)...

jd ler bence çook güzel motor en hoşuma giden yönleri ise kabini çok geniş ve klima gücü çok fazla bide o kocaman gövdeleri çok hoşuma gidiyor çok yaktığı söyleniyor ama bence kendisine göre fazla değil yakıtı hatta bizdeki tümo yu jd ile deyiştirecektikte biraz sıkışkın oluğumuz için deyiştiremedik ama ilerde ilk bi tane jd lacağım büyüklerden inş

iyi de potiler azim 24.lültakım külo 1250 kiloyu kaldıramıyor denede gör otur başına ağla

arkadaslar diger topiklerdede yazdım.2gün önce 5820 aldık kaldırmıyo diyen arkadas senin traktörün modeli nedir.4280 kg kaldırıyo bu makina.Mexico olanlarla almanları karıstırmayın fiyatları pahalı diye alternatif olarak onlar satılıyor.insanlarda alıyor cünkü bütceler onlara uyuyor.yakıt konusuna gelince 10 saatte daha makina ilk günlerde bişi söylemek zor.konforlu kullanımı kolay eksigi yok bana göre.bizim burda nh td95 var 4lü 14 olmalı pulluklar yırtıınıyo motor.bakalım ilerleyen zamanlarda yazacagım ins ne yakar ne gider

ya arkadaşlar bendede jd 5403 wd var benim yakıttada sorun vardı bunu bir yıl kullandıktan sonra farkına vardım iki kere adaparına yolladım pompayı orda ayraladılar şimdi derin kuyu pompası 4 lt kademeli 3 lt çift de de 3.5 lityi bulmuyor eger sizin yakıt sıkıntısı varsa servise birdanısın derim

valla bende jd55 hp var cifte 2.5 yakıo 3 lu pullukla sılajda saatte 4lt yakıo gayet iyi bizim buralarda bu değerler eş değerlerı bundan fazla yıkıo denedık gordük

jıondere kullanan arkadaşlar bu jonnd. hangi markası tutuluyor.5625-5725- uzun süre kullanan arkadaşlar

slm arkadaşlar bende 60 56 fıat vardı onu satıp jd aldım süper makina kullanışlı rahat yakıt düşük kısacası 10 numara makina jd nin 2010 modellerini görmek lazım süper olduğunu duydum

mustafatok17 link=topic=799.msg207109#msg207109 date=1251037420' Alıntı:
slm arkadaşlar bende 60 56 fıat vardı onu satıp jd aldım süper makina kullanışlı rahat yakıt düşük kısacası 10 numara makina jd nin 2010 modellerini görmek lazım süper olduğunu duydum
60-56 yı werip 2010 jd mi aldın...yanlış anlamadıysam..