Ynt: John deerelerin alman malı olup olmadıgı nasıl anlasılıor
Eyüp bizim köyde de var bir tane JD5403 bu motor nedense hiç dışarı çıkmıyor adam çifti dahi 240 la sürüyor.. Seneden seneye üzüm çekiyor arkasında bir ekipman ile görmedim ben bu motor hiç..
Düşünüyorum, çok mu yakıyor, yoksa kullanmak mı istemiyorlar 65 hp motor dururken neden çift 47 hp 240 la sürülür? Hep bir çelişki..
Birde sen şanzıman diyorsun da benim siteye ilk yazdıklarından biridir bunu yazarken ne JD biliyordum, ne newholladn ve başka traktör ve özellikleri ben bunu adamın kendi ağzından duydum bir tanıdık almış olduğu JD nin şanzumanını 1 haftada dağıtması ve geri vererek yerine Mccormick aldıklarını da yazdım.Bu motorda 80 hp dediler büyük ihtimal 5503 olsa gerek ama yinede tam bilgim yok Alman değil orasını biliyorum.. Dağılıyor kasma kendini..
Yukarıda Levent amcanın yazdığıda kötüleme değil, çin malıysa çindir, çinliler hep akılda kalitesiz malları ile öne çıktılar bak söylüyorum bizim Bozok ' un motoru da Çin malı LOVOL marka... Bozuldu mu bozlumadı,arıza yaptı mı yapmadı 520 saatte ama ben bile hala ikilem içerisindeysem bu motor hakkında, alacaklar veyahutta düşünenler benden 10 kere fazla ikilem içerisine girerek düşünürler..