John deerelerin alman malı olup olmadıgı nasıl anlasılıor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: John deerelerin alman malı olup olmadıgı nasıl anlasılıor

avrupa son 10 yıldır krizle boğuşurken burnunu havaya dikmiş bir almanı veya ingilizi çindeki insanlarla aynı fiyata çalıştıramazsınız.onun için firmalar işçilik masraflarını en aza indirmek için nüfusu çok ülkelerdeki ucuz iş gücünden yararlanıyorlar.

nerede uretılırse uretılsın kıyaslama fendt ve jd arasında konu baslıgıda bu
ama iş fanatıklıge gıdıyor herzaman oldugu gıbı adam anlamıyorda jd neden e,m,r,serısı uretırken fendt tek kalem mal uretıyor bunu anlamıyor ben kullanıyorum dıyor kardeş bende kullanıyorum bunu kabul etmıyor dedıgım dedık caldıgım duduk

fendtinde jd nin de kendine göre bir üretim poltikası var.jd düşük gelir grubundaki kitleyede hitap etmek istiyor.ona göre ekonomik tasarımlar yapıyor.ve bu ürettiklerini tüm dünyaya satabiliyor.bence fendtin böyle bir derdi yok tek tip üretim yapıyor ona görede fiyat belirliyor.ve satışılarıda belli bölgelerle sınırlı kalıyor.jd de fendt in poltikasını benimseseydi jd de pahalı traktorlerden biri olurdu ve biz bu tartışmaları yapmazdık.

evet doğru söylüyorsunuzda FEDNT de müşteri memniyeti ve kalite var JONDEREDE kalite makinelerine göre tartışılır müşteri memniyetide sıfır firma bir malı satana kadar sonra ne haltın varsa ye diyor

Daha fazlasına gerek yok,konuyu kilitliyorum.

Şunu da belirtmek isterim,biz sırf süs olsun diye profilde yaş kısmı koymadık.Burada kendimizden büyük insanlarla da arkadaş dost oluyoruz,birçok konuda fikir soruyoruz,tecrübelerini dinliyoruz.Kesinlikle herşeyi sizden büyükler bilir,sorgulamadan itaat edin diye birşey savunmuyoruz ancak herkesin bu abilerimize çok daha saygılı olması lazım.Unutmayalım ki kimse burdan bir menfaat elde etmiyor,sadece maksat yeni bilgiler öğrenmek ve birşeyler paylaşabilmek.Bu sitenin bu kadar popüler olmasının sebebi aramızdaki samimiyet ve saygıdır.Yeni üyelerimizin bunu unutmaması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...